Κινητοποίηση και στον κόσμο!

Από paok24.gr: Σε κυκλοφορία εδώ και λίγες ημέρες το κοινό εισιτήριο διαρκείας για τη νέα σεζόν σε χάντμπολ ανδρών - γυναικών.
Πηγή: paok24.gr
Κινητοποίηση και στον κόσμο!

Πυρετώδεις είναι οι επαφές των ανθρώπων του ΠΑΟΚ με υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους από την Ελλάδα και το εξωτερικό που θα ενισχύσουν τις προσπάθειες των ομάδων χάντμπολ ανδρών και γυναικών του συλλόγου τη νέα σεζόν.

Στο ανδρικό τμήμα ξεκινάει μία νέα προσπάθεια υπό την επίβλεψη του Δ. Χασεκίδη που μαζί με τον νέο προπονητή της ομάδας, Π. Γούσιο «τρέχουν» το σχηματισμό του ρόστερ της επόμενης σεζόν, ενώ στις γυναίκες ο στόχος είναι η διατήρηση των κεκτημένων για μία ακόμη αγωνιστική χρονιά με την παραμονή του Δ. Πελεκίδη στον πάγκο, αλλά και την παρουσία σημαντικών παικτριών, που θα ενισχυθούν από τις ποιοτικές μεταγραφικές κινήσεις που θα ακολουθήσουν.

Απόφαση των ανθρώπων του τμήματος είναι τη φετινή σεζόν να κυκλοφορήσει ένα κοινό εισιτήριο διαρκείας το οποίο κοστίζει 15 ευρώ.

Τα διαρκείας της επόμενης αγωνιστικής χρονιάς έχουν ήδη τεθεί στη διάθεση του κοινού και παρά το γεγονός ότι δεν έχει ξεκαθαρίσει η κατάσταση με την παρουσία κόσμου στα ελληνικά γήπεδα τη νέα σεζόν εξαιτίας του κορονοϊού, ήταν απαίτηση των φίλων του ΠΑΟΚ να κυκλοφορήσουν, ώστε να μπορούν να τα προμηθευτούν και να στηρίξουν έμπρακτα την προσπάθεια που γίνεται στα δύο τμήματα!

Υπενθυμίζεται, ότι έχουν κυκλοφορήσει συμβολικά 1926 εισιτήρια διαρκείας για τη νέα σεζόν. Η διάθεση τους γίνεται από:

1. Γραφεία Α.Σ. ΠΑΟΚ (ΘΥΡΑ 7, Γηπέδου Τούμπας), τηλέφωνο 2310 988.000 (Δευτέρα - Παρασκευή και ώρες 10:00-15:00)

2. PAOK BC STORE (PAOK Sports Arena), τηλέφωνο 2315550760 (Δευτέρα - Παρασκευή 11:00 - 18:00)

3 Έφορος, κ. Δημήτρης Χασεκίδης, τηλ. 6983776060

Διαβάστε ακόμη...