Βρίσκουν τον νέο αρχιδιαιτητή!

Από inpaok.com : Την πρώτη τους συνάντηση, από τις τρεις συνολικά, για την επιλογή του νέου ξένου αρχιδιαιτητή έχει σήμερα (14/7) στα γραφεία της ΕΠΟ το working group που αποτελείται από εκπροσώπους του ελληνικού Big 4.
Πηγή: inpaok.com
Βρίσκουν τον νέο αρχιδιαιτητή!

Η συνάντηση ξεκίνησε στις 14:00 το μεσημέρι της Τρίτης και τον ΠΑΟΚ εκπροσωπεί ο αντιπρόεδρος και Διευθύνοντας Σύμβουλος της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ, Μάκης Γκαγκάτσης. Στην συνάντηση επίσης θα παραβρεθούν οι Λίνα Σουλούκου (Ολυμπιακός), Μινάς Λυσσάνδρου (ΑΕΚ), Γιάννης Αλαφούζος (Παναθηναϊκός) ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Βαγγέλης Γραμμένος και ο πρόεδρος της Super League, Λεωνίδας Μπουτσικάρης

Η «ομάδα εργασίας» θα συνεδριάσει συνολικά τρεις (3) φορές, στις 14, 16 και 17 Ιουλίου, οπότε και θα εκλεγεί με μυστική ψηφοφορία ο νέος πρόεδρος της Κ.Ε.Δ./Ε.Π.Ο.

Στη διαδικασία θα λάβουν μέρος, ως παρατηρητής, ο ανεξάρτητος εμπειρογνώμονας των FIFA/UEFA κ. Πετρ Φούσεκ, καθώς και υψηλόβαθμα στελέχη των διεθνών ποδοσφαιρικών αρχών, τα οποία θα παρουσιάσουν αναλυτικά την πρόταση και θα παρακολουθούν τις εργασίες της «ομάδας εργασίας» μέσω τηλεδιάσκεψης.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...