«Πρόδωσε» την παραμονή Ράντονιτς

Από paok24.com:Συμπληρώνεται το ασπρόμαυρο παζλ της νέας σεζόν.
Πηγή: paok24.com
«Πρόδωσε» την παραμονή Ράντονιτς

Σάρκα και οστά θα πάρει τις επόμενες ημέρες το ρόστερ της ανδρικής ομάδας πόλο του ΠΑΟΚ που ανεβάζει τον πήχη για τη νέα σεζόν.

Ήδη στον Δικέφαλο συνεχίζουν και επίσημα οι Παπάκος, Κεχαλάρης, ενώ το ίδιο αναμένεται να γίνει και με άλλους Έλληνες αθλητές από το ρόστερ της περασμένης σεζόν, όπως ο Ν. Προσινικλής.

Από την πλευρά του, ο 23χρονος Σέρβος περιφερειακός Φίλιπ Ραντόγεβιτς με δηλώσεις του αποκάλυψε ότι έχει συμφωνήσει σε όλα με τον ΠΑΟΚ για να συνεχίσει την καριέρα του στη Θεσσαλονίκη.

Μάλιστα, ο αριστερόχειρας πολίστας αποκάλυψε την παραμονή του Σέρβου περιφερειακού Νίκολα Ράντονιτς στα ασπρόμαυρα και τη νέα χρονιά, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Είμαι χαρούμενος που θα είμαι συμπαίκτης με τον Ράντονιτς, ο οποίος ανανέωσε για ένα ακόμη χρόνο με την ομάδα πόλο του ΠΑΟΚ».

Ο Ράντονιτς ήρθε στον Δικέφαλο τον Ιανουάριο και ήταν από τους καλύτερους παίκτες των ασπρόμαυρων στο δεύτερο μισό της σεζόν η οποία διακόπηκε λόγω του κορονοϊού και εν συνεχεία ολοκληρώθηκε με τον ΠΑΟΚ να αγωνίζεται με νεαρούς αθλητές στη σύνθεση του.

Διαβάστε ακόμη...