Το… τελευταίο στα Play Off (video)

Από inpaok.com:Ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ αναμετρώνται για την όγδοη αγωνιστική των Play Off της Super League, με την προϊστορία, αναφορικά με την διαδικασία του μίνι πρωταθλήματος να μετρά μόλις ένα παιχνίδι, από την σεζόν 2009-2010.
Πηγή: inpaok.com
Το… τελευταίο στα Play Off (video)

Εκείνη η σεζόν ήταν και η μοναδική με εκείνο το format των Play Off (χωρίς την παρουσία του πρωταθλητή) που οι δύο σημερινοί αντίπαλοι είχαν τεθεί αντιμέτωποι, με τον ΠΑΟΚ μάλιστα να φεύγει με το σημαντικό «διπλό» από τον Πειραιά, στην πορεία προς την κατάκτηση της δεύτερης θέσης που οδηγούσε στα προκριματικά του Champions League.

Ο Δικέφαλος ήταν καλύτερος καθ' όλη την διάρκεια του αγώνα και στο 33′ κατάφερε να μετουσιώσει την υπεροχή του με ένα γκολ , χάρις σε μια τρομερή αντεπίθεση και συνεργασία των Σορλέν και Ίβιτς, με τον Γάλλο να βγάζει την ασίστ για το 0-1 του Σέρβου επιτελικού μέσου.

Μάλιστα εκείνη την σεζόν οι «ασπρόμαυροι» του Φερνάντο Σάντος είχαν φύγει δυο φορές με το «διπλό» από το «Καραϊσκάκης» αφού στο ντέρμπι της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος είχαν επικρατήσει επίσης με 0-1, χάρις σε γκολ του Εντίνιο.

Θυμηθείτε τα στιγμιότυπα του παιχνιδιού των Play Off:

Διαβάστε ακόμη...