Έχασε την ψυχραιμία του Αυγενάκης

Από inpaok.com : Πυρά εναντίον της ΕΠΟ εξαπέλυσε ο υφυπουργός Αθλητισμού, αναφορικά με την επικείμενη απόσυρση της υποψηφιότητας για τη διεκδίκηση του τελικού του UEFA Conference League.
Πηγή: inpaok.com
Έχασε την ψυχραιμία του Αυγενάκης

Κατά την ομιλία του στο Βουλή σχετικά με την τροπολογία που κατέθεσε για τα κωλύματα παραγόντων, ο Λευτέρης Αυγενάκης αναφέρθηκε εκτενώς στο θέμα της απόσυρσης της υποψηφιότητας της ΕΠΟ από τη διεκδίκηση της διοργάνωσης του τελικού του UEFA Conference League, κάνοντας λόγο για εκβιασμό προς την κυβέρνηση.

«Αύριο στο υπουργικό συμβούλιο θα συζητηθεί το νομοσχέδιο για τις αρχαιρεσίες των αθλητικών ομοσπονδιών, ενώσεων και σωματείων και θα τεθεί σε διαβούλευση.
Δεν υπάρχει καμία φωτογραφική διάταξη στο θέμα των κωλυμάτων και δίνεται η δυνατότητα σε περισσότερα πρόσωπα να διεκδικήσουν θέσεις.

Η πρόθεση της ΕΠΟ, σύμφωνα με όσα είπε ο εκτελεστικός της γραμματέας κ. Δέδες, να αποσύρει την υποψηφιότητα του τελικού του UEFA Conference League έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων στο Ηράκλειο.

Ο φάκελος που κατατέθηκε στην UEFA ήταν πληρέστατος. Η ΕΠΟ κι ένα μέρος της διοίκησής της προσπαθεί να σαμποτάρει μια εθνική προσπάθεια που αφορά όλη την Ελλάδα. Για μικροσυμφέροντα και πιθανό εκβιασμό προς την κυβέρνηση τορπιλίζουν την προσπάθεια. Έχουν παρέλθει η οι εποχές των εκβιασμών. Θα εκβιάσουν μέσα από τα δημοσιογραφικά πιστόλια που διαθέτουν την κυβέρνηση. Εμείς δεν μετέχουμε σε σκοτεινές διαδικασίες, που τα μέλη της ΕΠΟ γνωρίζουν πολύ καλά», ανέφερε μεταξύ άλλων ο υφυπουργός Αθλητισμού.

Διαβάστε ακόμη...