Η εισήγηση Ρέμπε για Φερέιρα

Από thessports.gr: Ο Ολαφ Ρέμπε κλείνει μία εβδομάδα στη Θεσσαλονίκη και σ΄ αυτές τις μέρες πρόλαβε να κάνει πολλά. Ο Γερμανός φρόντισε να ενημερωθεί κι ετοιμάζεται για τις πρώτες αποφάσεις...
Πηγή: thessports.gr
Η εισήγηση Ρέμπε για Φερέιρα

Ο Ρέμπε παρακολούθησε τους αγώνες με ΟΦΗ και Ολυμπιακό, είχε πολλές επαφές σχεδόν με όλους όσοι εμπλέκονται στην καθημερινότητα του αγωνιστικού τμήματος και έβγαλε τα πρώτα συμπεράσματά του.

Την προηγούμενη εβδομάδα, η FORZA αποκάλυψε τα σχέδιά του σε ότι αφορά την κατεύθυνση, στην οποία θα κινηθεί σε ότι αφορά το ρόστερ της ομάδας. Περισσότερη ενέργεια, ποιότητα σε πιο μικρές ηλικίες, πιο χαμηλά συμβόλαια. Σήμερα αποκαλύπτουμε και τις σκέψεις του για το θέμα των ημερών. Αυτό του προπονητή.

Μετά και τον αποκλεισμό από τον Ολυμπιακό, διαμορφώθηκε μια τάση κατά του Αμπέλ Φερέιρα, που ενισχύθηκε από την απογοήτευση, που έφερε η απώλεια του κυπέλλου, ωστόσο για την ώρα δεν υπάρχει καμιά απόφαση για αποχώρηση του Πορτογάλου προπονητή.

Ο Ρέμπε εξέφρασε την άποψη ότι δεν πρέπει να τίθεται καν θέμα προπονητή μέχρι το τέλος των πλέι οφ, οπότε και θα παρθούν οι οριστικές αποφάσεις, πάντα σε συνεργασία με την ιδιοκτησία.

Διαβάστε ακόμη...