«Πρόταση του ΠΑΟΚ στον Πλάνιτς»

Από paok24.com: Τον πραγματικό λόγο που ο Μπόγκνταν Πλάνιτς αποχώρησε από την Στεάουα Βουκουρεστίου έναν χρόνο πριν ολοκληρωθεί το συμβόλαιό του, αποκαλύπτει ρουμανική ιστοσελίδα, εμπλέκοντας στην όλη ιστορία και τον ΠΑΟΚ!
Πηγή: paok24.com
«Πρόταση του ΠΑΟΚ στον Πλάνιτς»


Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα "telekomsport.ro" ισχυρίζεται πως εκτός του ότι η Στεάουα όφειλε χρήματα 2,5 μηνών στον 28χρονο Σέρβο στόπερ, όπως τόνισε και ο ίδιος, ο βασικός λόγος ήταν πως ο Πλάνιτς έχει στα χέρια του πολλές προτάσεις!

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, το οποίο επικαλείται πηγές από τη Σερβία, ο Πλάνιτς έχει ήδη δεχθεί προτάσεις από ΠΑΟΚ, Κλουζ και Αντάλιασπορ, με τον συντάκτη να τονίζει πως "αυτή του ΠΑΟΚ φαίνεται η πιο ενδιαφέρουσα, καθώς ο περσινός Πρωταθλητής Ελλάδας θα του δώσει την ευκαιρία να διεκδικήσει τρόπαια και να αγωνιστεί σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις, ενώ θα μπορούσε να αποτελέσει τον παρτενέρ στην άμυνα ενός άλλου πρώην ποδοσφαιριστή της Στεάουα, του Φερνάντο Βαρέλα".

Ο Πλάνιτς αγωνίστηκε σε 30 φετινά παιχνίδια της Στεάουα, η οποία τον αγόρασε το καλοκαίρι του 2017 από την Βοϊβοντίνα έναντι 300 χιλιάδων ευρώ, με τον 28χρονο στόπερ να έχει αγωνιστεί παλαιότερα μεταξύ άλλων σε Ζλάτιμπορ, ΟΦΚ Βελιγραδίου και Ερυθρό Αστέρα.

Βέβαια, με μία πρώτη ανάγνωση του όλου θέματος, αφενός το βιογραφικό του Πλάνιτς δεν εντυπωσιάζει και αφετέρου ο ΠΑΟΚ είναι ήδη "γεμάτος" στις θέσεις των στόπερ, διαθέτοντας τους Κρέσπο, Βαρέλα, Ίνγκασον, Μιχάι, Μιχαηλίδη αλλά και τους Μιχόγεβιτς, Διαμαντή, οι οποίοι αγωνίστηκαν φέτος με επιτυχία σε Άουε και Βόλο αντίστοιχα.

Διαβάστε ακόμη...