Η άσχημη «ανάμνηση» του Στοχ

Από inpaok.com : Ο ΠΑΟΚ είναι έτοιμος για την μεγάλη ρεβάνς των ημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Ολυμπιακό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», με τον Αμπέλ Φερέιρα να συμπεριλαμβάνει στην αποστολή και τον Μίροσλαβ Στοχ.
Πηγή: inpaok.com
Η άσχημη «ανάμνηση» του Στοχ

Οι αναμνήσεις του Σλοβάκου από παιχνίδι με τους «ερυθρόλευκους» στον Πειραιά δεν είναι και οι καλύτερες δυνατές, κυρίως λόγω… Καλογερόπουλου.

Η τελευταία παρουσία του έμπειρου εξτρέμ στο «Καραϊσκάκης» αφορά την πρώτη του θητεία στον Δικέφαλο και ήταν κατά σύμπτωση και πάλι για την φάση των ημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο ΠΑΟΚ την Τετάρτη 2 Απριλίου του 2014 φιλοξενούνταν στον Πειραιά και γνώριζε την ήττα με 2-1, με το εκτός έδρας γκολ του Αθανασιάδη να αποδεικνύεται «χρυσό» για την πρόκριση στον τελικό.

Ωστόσο ο Στοχ γνώρισε την ελληνική πραγματικότητα στα χρόνια της «κατοχής» του ποδοσφαίρου μας, αφού είδε τρεις αντιπάλους να προπηλακίζουν τον συμπαίκτη του, Κλάους Αθανασιάδη μετά το γκολ που πέτυχε, αντέδρασε για να του δείξει ο Καλογερόπουλος την απευθείας κόκκινη κάρτα, βγάζοντας «λάδι» τους παίκτες του Ολυμπιακού.

Ο Δικέφαλος αναγκάστηκε να μείνει με παίκτη λιγότερο από το 34′ επειδή… τόλμησε να ισοφαρίσει, κράτησε το 2-1 και απέκλεισε τον Ολυμπιακό στην κατάμεστη Τούμπα. Έξι χρόνια μετά ο Στοχ… επιστρέφει στο «Καραϊσκάκης» για πρώτη φορά, μιας και είχε μείνει εκτός αποστολής από το πρώτο παιχνίδι της φετινής Super League.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...