Πόσο… άλλαξε ο ΠΑΟΚ

Απο inpaok.com: Οι διαφορές σε σχέση με το παιχνίδι του πρωταθληματος
Πηγή: inpaok.com
Πόσο… άλλαξε ο ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει το βράδυ της Τετάρτης (24/6, 21:30) τον Ολυμπιακό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», με σκοπό να υπερασπιστεί το υπέρ του 3-2 από το πρώτο παιχνίδι της Τούμπας και να προκριθεί στον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου και να διεκδικήσει το τρόπαιο για τέταρτη συνεχόμενη χρόνια.

Αυτή είναι η δεύτερη φορά που ο Δικέφαλος θα αγωνιστεί στην έδρα των «ερυθρόλευκων» την φετινή σεζόν, μετά το 1-1 του περασμένου Δεκεμβρίου, για την 12η αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος της Super League.

Σε σχέση με την αποστολή εκείνου του παιχνιδιού μάλιστα, υπάρχουν αρκετές διαφοροποιήσεις. Στον αγώνα του πρωταθλήματος είχαν αγωνιστεί ως βασικοί οι Χοσέ Κρέσπο, Ντούγκλας Αουγκούστο και Γιόσιπ Μίσιτς, που πλέον βρίσκονται στα «πιτς».

Ο Ισπανός μπορεί να ακολούθησε την αποστολή στον Πειραιά, αλλά αυτό έγινε μετά από δική του επιθυμία για να βρίσκεται δίπλα στους συμπαίκτες του, μιας και δεν είναι ιατρικά έτοιμος για να αγωνιστεί.

Επίσης, το γεγονός ότι πλέον οι αποστολές έχουν γίνει 20μελής, δίνει την ευκαιρία στον Αμπέλ Φερέιρα να έχει περισσότερες επιλογές στον πάγκο του.

Έτσι, στην αποστολή βρίσκονται και οι: Ροντρίγκο, Μιχάι, Μιχαηλίδης, Τσιγγάρας, Λάμπρου, Στοχ και Τζόλης, που δεν βρισκόντουσαν στην αποστολή του παιχνιδιού για την 12η αγωνιστική της Super League.

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ σε εκείνο το παιχνίδι:

Ζίβκοβιτς, Γιαννούλης, Κρέσπο, Ίνγκασον, Μάτος, Μίσιτς, Αουγκούστο, Λημνιός, Ελ Καντουρί (66′ Μαουρίσιο), Μπίσεσβαρ (82′ Πέλκας), Σφιντέρσκι (66′ Άκπομ)

Αυτοί που έμειναν στον πάγκο: Πασχαλάκης, Βαρέλα, Εσίτι, Βιεϊρίνια.

Η αποστολή για το σημερινό παιχνίδι:

Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Μάτος, Ροντρίγκο, Βαρέλα, Ίνγκασον, Μιχάι, Μιχαηλίδης, Γιαννούλης, Βιεϊρίνια, Εσίτι, Μαουρίσιο, Ελ Καντουρί, Τσιγγάρας, Πέλκας , Μπίσεσβαρ, Λάμπρου, Λημνιός, Στοχ, Σφιντέρσκι, Άκπομ , Τζόλης .

Διαβάστε ακόμη...