To χρονικό της επιλογής Μέξα στον ΠΑΟΚ

Από sdna.gr:Ο Κώστας Μέξας έλαβε σήμερα το «πράσινο φως» για να συνεχίσει στον ΠΑΟΚ και την επόμενη σεζόν, με την απόφαση πάντως να μην έρχεται ομόφωνα και το Θανάση Χατζόπουλο, να έχει σημαντικό ρόλο σε αυτήν.
Πηγή: sdna.gr
To χρονικό της επιλογής Μέξα στον ΠΑΟΚ

Ισως η σημερινή εξέλιξη, να αποτελεί και έναν «προάγγελο» της επόμενης ημέρας στην ΚΑΕ, δεδομένου ότι ο γνωστός ΠΑΟΚτσής επιχειρηματίας (παλιότερα είχε αποτελέσει μέλος Δ.Σ. και της ΠΑΕ επί εποχής Θοδωρή Ζαγοράκη), έχει αποφασίσει να αναλάβει ενεργό ρόλο στα κοινά της.

Άλλωστε οι «παροικούντες» του «PAOK Sports Arena», γνωρίζουν πολύ καλά τον Θανάση Χατζόπουλο, ο οποίος και τα προηγούμενα χρόνια, ήταν έμπρακτα δίπλα στο τμήμα και δεν είναι λίγες οι φορές, που έχει βοηθήσει και οικονομικά.

Μαζί με τον Πόλυ Κατσιώρα, είχαν μιλήσει την περασμένη Πέμπτη με τον Κώστα Μέξα και την επομένη, είχαν κάνει ανάλογη κουβέντα με τον Χάρη Μαρκόπουλο και στο σημερινό, άτυπο, συμβούλιο, μαζί με τους άλλους ανθρώπους της ΚΑΕ, κλήθηκαν να αποφασίσουν για το ποιος θα πάρει τα «κλειδιά» του πάγκου της ομάδας για την επόμενη σεζόν.

Προβεβλημένοι σύνδεσμοι
Παρότι η απόφαση δεν ήταν ομόφωνη, ουσιαστικά η άποψη του Θανάση Χατζόπουλου ήταν αυτή που προχώρησε στο τέλος κι έτσι, ο Κερκυραίος τεχνικός θα αναλάβει να «χτίσει» τον ΠΑΟΚ της επόμενης σεζόν.

Βέβαια, σε μία πρώτη συνάντηση, όλων των εμπλεκόμενων με την επόμενη μέρα της «ασπρόμαυρης» ΚΑΕ, που είχε να κάνει για το θέμα του νέου προπονητή, το γεγονός ότι σχεδόν προτού τελειώσει αυτή, είχε γίνει γνωστό ποιοι διαφωνούν με το πρόσωπο, δεν αποτελεί και το πιο σοβαρό εχέγγυο ενότητας για τη νέα σεζόν που έρχεται. Ίσα-ίσα, θυμίζει πολύ, ανάλογα λάθη της περσινής χρονιάς, που έπαιξαν σημαντικό ρόλο στο να φτάσει ο ΠΑΟΚ στο χείλος του γκρεμού και να σωθεί λόγω... κορωνοϊού.

Επίσης, ο Μιχάλης Γιαννακίδης, λειτουργεί ήδη ως τιμ μάνατζερ του ΠΑΟΚ, έχοντας ξεκινήσει μια σειρά επαφών, ενώ δίπλα στο Θανάση Χατζόπουλο, είναι και ο Απόστολος Καΐσης, ο οποίος μέχρι πρότινος είχε το ρόλο του υπεύθυνου ασφαλείας της ΚΑΕ, αλλά το τελευταίο διάστημα, έχει αναλάβει διάφορες πρωτοβουλίες για την επόμενη μέρα, σε συνεννόηση με τον Χατζόπουλο.

Έστω και με διάφορα προβλήματα, η επόμενη μέρα για την ΚΑΕ ΠΑΟΚ, άρχισε να «τρέχει» και προς το τέλος του μήνα, με τη Γ.Σ. που είναι να πραγματοποιηθεί, αναμένονται και πιο συγκεκριμένες αποφάσεις, για τα πρόσωπα του νέου διοικητικού σχήματος.

Διαβάστε ακόμη...