Play Offs με… μηδέν τιμωρημένους!

Από inpaok.com: Μετά από την τρίμηνη παύση της αγωνιστικής δράσης, λόγω του κορονοϊού οι ομάδες έχουν επιστρέψει στα γήπεδα, με την δεδομένη απραξία να αφήνει τα «σημάδια» της στις περισσότερες που αγωνίζονται σε Play Off και Play Out.
Πηγή: inpaok.com
Play Offs με… μηδέν τιμωρημένους!

Η αποχή από τους αγώνες και στις προπονήσεις έχει δημιουργήσει μικρά ή μεγάλα προβλήματα σχεδόν σε κάθε ομάδα, αφού αρκετοί είναι οι ποδοσφαιριστές που αποκόμισαν «θέματα» από τις πρώτες δυο αγωνιστικές.

Τουλάχιστον οι προπονητές έχουν έναν «βραχνά» λιγότερο, μιας και οι ποδοσφαιριστές μπήκαν... καθαροί στο μίνι πρωτάθλημα, με τις κίτρινες κάρτες να «σβήνονται», πλην αυτών που πρόλαβαν να τις συμπληρώσουν πριν την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας (όπως οι Ίνγκασον και Ντούγκλας Αουγκούστο που έχασαν την πρεμιέρα των Play Off λόγω καρτών).

Μάλιστα, στις πρώτες δύο αγωνιστικές σε Play Off και Play Out δεν έχει βγει ούτε μια κόκκινη κάρτα, και με δεδομένο ότι δεν μπορούσε εκ των πραγμάτων κάποιος ποδοσφαιριστής να συμπληρώσει κίτρινες κάρτες σε αυτό το διάστημα, για μια ακόμα αγωνιστική δεν υπάρχει κανείς τιμωρημένος.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...