«Εργατικός και λιγομίλητος ο Ρέμπε»

Από paok24.com: «Αν γίνει για παράδειγμα στις 6 Ιουλίου, θεωρώ ως μπορεί οριακά να βγάλει απόφαση σε 10 μέρες» ανέφερε για το CAS
Πηγή: paok24.com
«Εργατικός και λιγομίλητος ο Ρέμπε»

Ο καθηγητής αθλητικού δικαίου, κ. Ιωαννίδης  μίλησε τόσο για την υπόθεση του ΠΑΟΚ στο CAS όσο και για τον Όλαφ Ρέμπε. Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για τον τρόπο με τον οποίο έχει κινηθεί το CAS μέχρι τώρα: «Ίσως για κάποιος είναι πρωτόγνωρη διαδικασία, το CAS δίνει όλα τα δικαιώματα στους αντιδίκους. Θέλει να ακούσει όλες τις πλευρές, να μην υπάρχει κανένα παράπονο στη δικαστική μάχη που θα ακολουθήσει. Το CAS πάντα ακολουθεί τη διαδικασία ερώτησης όλων των πλευρών για την ημερομηνία εκδίκασης, για να «βολεύονται» όλες οι πλευρές, αλλά με το θέμα της πίεσης του χρόνου που υπάρχει, λόγω του αιτήματος του ΠΑΟΚ, κάτι που καθορίζει τις ημερομηνίες»

Για το αν το CAS μπορεί να δηλώσει αναρμόδιο:«Χωρίς να ξέρω τα δικόγραφα, δε θα μου έκανε έκπληξη να πει το CAS οτι δεν είναι αρμόδιο. Ο ΠΑΟΚ τιμωρήθηκε με κανόνα που δεν υπάρχει, κάτι που σημαίνει οτι το CAS μπορεί να πει «πως να ασχοληθώ με μια απόφαση που δεν υπάρχει στην ΕΠΟ;». Μπορεί το CAS να δεχθεί οτι μπορεί να κρίνει το Ελληνικό δίκαιο, και τότε θα μπει στην υπόθεση».

Για το αν θα γίνει τηλεδιάσκεψη: «Γίνονται τηλεδιασκέψεις, αλλά δεν γνωρίζω τι θα ισχύει όταν θα γίνει η εκδίκαση της υπόθεσης. Μπορεί να ζητήσει παρουσία των αντιδίκων».

Για το πότε μπορεί να βγει απόφαση: «Προσπαθούν να επισπεύσουν διαδικασίες. Αν γίνει για παράδειγμα στις 6 Ιουλίου, θεωρώ ως μπορεί οριακά να βγάλει απόφαση σε 10 μέρες....»

Για τον Όλαφ Ρέμπε: «Γνωρίζω τη δουλειά του, έχω βρεθεί απέναντί του σε κάποιες μεταγραφές. Είναι νέος ηλικιακά, έχει όμως εμπειρία μέσα στο ποδόσφαιρο. Δεν γνωρίζω τον τρόπο με τον οποίο θα τον χρησιμοποιήσει ο ΠΑΟΚ. Είναι ένας μάνατζερ ποδοσφαίρου. Του αρέσει η λεπτομέρεια. Είναι ιδιαίτερος ποδοσφαιρικός χώρος η Ελλάδα και πρέπει να δούμε τον τρόπο με τον οποίο θα δουλέψει. Αν κάποιος σταθεί στην παρουσία του στην Χάντεσφιλντ, τότε τον κρίνει αυστηρά. Πολλές φορές κάποιος κρίνεται από το έργο του, αλλά στο έργο του να έχουν μπει περιορισμοί που δεν τους βλέπουμε. Ο καθένας θα πρέπει να κριθεί με βάση τη δουλειά που του ζητήθηκε. Για παράδειγμα μπορεί να θέλει να φέρει κάποιους παίκτες και ο προπονητής να τους «κόψει». Μπορεί οι επιλογές του να ήταν καλές αλλά να μην έγιναν αποδεκτές. Θεωρώ πως μπορεί να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ σε επίπεδο δημοσίων σχέσεων. Είναι σεμνός, λιγομίλητος, είναι εργατικός και μιλά λίγο. Ίσως στους δημοσιογράφους δεν αρέσει αυτό».

Διαβάστε ακόμη...