Η ανακάλυψη του Ρέμπε που κάνει… πάταγο στη Γαλλία!

Από thessports.gr:Ο Ολάφ Ρέμπε θα αποτελέσει τον νέο τεχνικό διευθυντή του ΠΑΟΚ, αφού ο 42χρονος Γερμανός ήρθε σε συμφωνία με τους ανθρώπους του Δικεφάλου.
Πηγή: thessports.gr
Η ανακάλυψη του Ρέμπε που κάνει… πάταγο στη Γαλλία!

Ο Γερμανός θα φέρει μαζί του στην Θεσσαλονίκη τις πλούσιες εμπειρίες που αποκόμισε από την παρουσία του σε Βέρντερ, Βόλφσμπουργκ και Χάντερσφιλντ, με τον 42χρονο να φημίζεται για την συνεργασία του με αρκετούς ταλαντούχους ποδοσφαιριστές.

Στον Ρέμπε, άλλωστε, πιστώνεται η ανακάλυψη του Βίκτορ Οσιμέν που κάνει... πάταγο με την φανέλα της Λιλ στο γαλλικό πρωτάθλημα, δεδομένου ότι ο 42χρονος τεχνικός διευθυντής ήταν αυτός που έπεισε τους ανθρώπους της Βόλφσμπουργκ, να δαπανήσουν το ποσό των 700 χιλιάδων ευρώ για την απόκτηση του Νιγηριανού επιθετικού, από την Ουλτιμέιτ Στράικερς της πατρίδας του.

Ο Οσιμέν έδωσε τα διαπιστευτήρια του καταγράφοντας την πρώτη του χρονιά στη Βόλφσμπουργκ 16 συμμετοχές, ενώ στη συνέχεια παραχωρήθηκε δανεικός στη Σαρλερουά, η οποία δαπάνησε το ποσό των 3,5 εκατομμυρίων ευρώ για να τον κάνει δικό της μετά την εκπληκτική χρονιά που πραγματοποίησε τη σεζόν 2018-2019.

Τον Αύγουστο του 2019 η Λιλ έμεινε εντυπωσιασμένη από τον 21χρονο επιθετικό και δαπάνησε το ποσό των 12 εκ. ευρώ για να τον κάνει δικό της και πλέον, έναν χρόνο μετά ο Οσιμέν, αποτελεί έναν από τους πιο συζητημένους ποδοσφαιριστές στην Γαλλία, με τον Όλαφ Ρέμπε να νιώθει δικαιωμένος για την ανακάλυψή του.

Διαβάστε ακόμη...