Το τέλος του πρωταθλήματος και το CAS

Από paok24.com: Ένα από τα πιο σημαντικά στοιχεία για την εκδίκαση της υπόθεσης...
Πηγή: paok24.com
Το τέλος του πρωταθλήματος και το CAS

Το CAS ως Ανώτατο Διαιτητικό Δικαστήριο, έχει πολλές ιδιαιτερότητες όσον αφορά τη λειτουργία του. Μία από αυτές έχει να κάνει με την πολλαπλή ανταλλαγή εγγράφων με τους εμπλεκόμενους και τους αντίδικους, μέσα από την οποία διαμορφώνονται οι συνθήκες της δίκης.

Έτσι γίνεται και τώρα στην υπόθεση του ΠΑΟΚ. Η ανταλλαγή εγγράφων έχει ξεκινήσει εδώ και πολύ καιρό και είναι μία διαδικασία που γίνεται ασταμάτητα.

Ένα από τα πιο βασικά ζητήματα λοιπόν που έχει θέσει ο ΠΑΟΚ, είναι και η ημερομηνία έκδοσης απόφασης που πρέπει οπωσδήποτε να είναι κοντά στο τέλος του πρωταθλήματος. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ πιστεύοντας βέβαια στη δικαίωση και στην επιστροφή των βαθμών, έχει θέσει το ζήτημα επισήμως και εγγράφως, αλλά απομένει μία ακόμη λεπτομέρεια που θα βοηθήσει την όλη διαδικασία.

Ο ΠΑΟΚ περιμένει την επίσημη ενημέρωση από τη SuperLeague για την ακριβή ημερομηνία τέλεσης της τελευταίας αγωνιστικής. Θα είναι 19/7; Θα είναι 22/7; Κάποια άλλη μέρα;

Όταν έχει αυτή την ενημέρωση θα την κοινοποιήσει και στο CAS που λογικά θα συμφωνήσει ότι πρέπει να αποφασίσει μέσα στα χρονικά πλαίσια αυτής της σεζόν και σίγουρα πριν από την επικύρωση της βαθμολογίας και 100% πριν τη δήλωση από πλευράς ΕΠΟ στην UEFA, των ομάδων που θα παίξουν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

* Από εκεί και πέρα είναι γνωστό ότι αύριο λήγει η προθεσμία που έχουν οι διάδικοι να καταθέσουν οποιοδήποτε αίτημα εξαίρεσης έχουν για τους διαιτητές που έχουν επιλεχθεί. Αν όλα κυλήσουν ομαλά, οι τρεις διαιτητές θα αποφασίσουν σύντομα για την ημερομηνία εκδίκασης.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...