Θέλει Τσίντρις και η Φορτούνα Ντίσελντορφ

Από sfina.gr: Για μια ακόμα μέρα τα δημοσιεύματα στην Ρουμανία κάνουν λόγο για ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Αντρέι Τσίντρις που αγωνίζεται με την φανέλα της Μποτοσάνι, ενώ είναι διεθνής και με την εθνική Ελπίδων της Ρουμανίας.
Πηγή: sfina.gr
Θέλει Τσίντρις και η Φορτούνα Ντίσελντορφ

Υπάρχουν νέες δηλώσεις του ιδιοκτήτη της ρουμανικής ομάδας, Βαλέριου Ιφτίμε μίλησε ότι στο παιχνίδι για την απόκτηση του 21χρονου κεντρικού αμυντικού μπήκε εσχάτως και η Φορτούνα Ντίσελντορφ.

"Για τον Αντρέι Τσίντριτς, υπάρχει ακόμη συζήτηση για μεταγραφή στο εξωτερικό. Δεν έχω συγκεκριμένη προσφορά, αλλά μιλάω σε αρκετές ομάδες. Η Φορτούνα Ντίσελντορφ και ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρονται για τον παίκτη, είδα το τελευταίο τους παιχνίδι και χρειάζονται κάποιον για να τους βελτιώσει την άμυνα. Ο Αντρέι είναι ένα έξυπνο παιδί, μιλάει Αγγλικά και Ισπανικά, δεν είναι πρόβλημα να μάθει και γερμανικά", δήλωσε μεταξύ άλλων ο Ιφτίμε.

Φαντάζει λίγο δύσκολο ο ΠΑΟΚ να ενδιαφέρεται για έναν ακόμα κεντρικό αμυντικό, ενώ έχει ήδη στο ρόστερ του τους Βαρέλα, Ίνγκασον, Κρέσπο, Μιχάι, Μιχαηλίδη, ενώ υπάρχει και ο Μάρκο Μιχόγεβιτς που αγωνίζεται δανεικός στην Άουε.

Διαβάστε ακόμη...