Πάει για... σήριαλ του Βέρνμπλουμ!

Η άφιξη του Πόντους Βέρνμπλουμ στην Τούμπα, το καλοκαίρι του 2018, σαφώς και αποτέλεσε... σήριαλ. Δύο χρόνια μετά, όλα συνηγορούν πως θα υπάρξει ακόμα ένα με πρωταγωνιστή τον Σουηδό μέσο.
Πηγή: paok24.com
Πάει για... σήριαλ του Βέρνμπλουμ!


H εμφάνισή στη Λιβαδειά στις 17 Δεκεμβρίου 2018, αποτέλεσε την 16η και τελευταία μέχρι σήμερα του Πόντους Βέρνμπλουμ με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Δέκα επτά μήνες μετά, ο Σουηδός έχει ξεπεράσει μεν τον πολύ σοβαρό "διπλό" τραυματισμό που υπέστη αγωνιζόμενος κόντρα στον Λεβαδειακό, ωστόσο το πολύ "βαρύ" συμβόλαιό του σε συνδυασμό με την ειλημμένη απόφαση του ΠΑΟΚ να εφαρμόσει ένα πιο ορθολογιστικό πλάνο αρχής γενομένης από την επόμενη σεζόν, οδήγησε σύμφωνα με πληροφορίες τους τους "ασπρόμαυρους" στην απόφαση να διερευνήσουν τις προθέσεις του 33χρονου χαφ σε ότι αφορά το ενδεχόμενο πρόωρης λύσης του συμβολαίου του.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ωστόσο, στις πρώτες διερευνητικές επαφές του ΠΑΟΚ με το περιβάλλον του Βέρνμπλουμ για ένα συναινετικό "διαζύγιο" έναν χρόνο πριν ολοκληρωθεί το τριετές συμβόλαιο που υπέγραψε ο Σουηδός τον Αύγουστο του 2018, ο πρώην ποδοσφαιριστής της ΤΣΣΚΑ Μόσχας ζήτησε ως αποζημίωση το ποσό του ενός εκατομμυρίου ευρώ, δηλαδή πάνω από το 60% των ετήσιων απολαβών του.

Κατ΄ επέκταση, όλα συνηγορούν πως το προσεχές διάστημα θα υπάρξει ένα σήριαλ με πρωταγωνιστές τον ΠΑΟΚ και τον Βέρνμπλουμ, ανάμεσα στις πολλές "ανοιχτές" υποθέσεις που πρέπει να κλείσει ο Δικέφαλος ενόψει της νέας σεζόν.

Διαβάστε ακόμη...