Προτίμησε την σιωπή ο εφέτης Τζιμπλάκης!

Από dikografies.blogspot.gr: Συνεδριάζει αύριο η Ολομέλεια του Αρείου Πάγου, για να κρίνει τις προσφυγές πέντε εφετών, οι οποίοι παρελήφθησαν στις προαγωγές 86 συναδέλφων τους, σε προέδρους εφετών.
Πηγή: dikografies.blogspot.gr
Προτίμησε την σιωπή ο εφέτης Τζιμπλάκης!

Μεταξύ αυτών, που προσέφυγαν κατά της απόφασης του 11μελους Ανωτάτου Δικαστικού Συμβουλίου του Αρείου Πάγου, δεν περιλαμβάνεται προσφυγή του εισηγητή του βουλεύματος του Koriopolis Γιάννη Τζιμπλάκη, ο οποίος είχε τιμωρηθεί από το εννεαμελές Πειθαρχικό Συμβούλιο του Αρείου Πάγου, με πρόστιμο ίσο με τις καθαρές μηνιαίες αποδοχές του 30 ημερών.

Ο εφέτης Γιάννης Τζιμπλάκης, που τιμωρήθηκε τελεσίδικα και αμετάκλητα, γιά το πειθαρχικό παράπτωμα αποσιώπησης λόγου εξαίρεσης από αμέλεια, είναι ο δικαστής που ακούγεται σε 9 τηλεφωνικές συνομιλίες, με τον καταδικασθέντα για το Noor One Αιμίλιο Κοτσώνη, πρώην στέλεχος της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Ο κ. Τσιμπλάκης δεν προσέφυγε στην ανώτατη βαθμίδα της Δικαιοσύνης και δεν κατέθεσε προσφυγή κατά της παράλειψης του, καθώς επέλεξε το δρόμο της... σιωπής!

Την απόφαση της τιμωρίας του κ. Τσιμπλάκη από τον Αρειο Πάγο, επειδή απέκρυψε τις φιλικές του σχέσεις, με συνεργάτη του Βαγγέλη Μαρινάκη, αποκάλυψε η "Δίκη στο Open".

Διαβάστε ακόμη...