To CAS δεν είναι... Αυγενάκεια Επιτροπή!

Όπως έγινε γνωστό πριν από 2,5 ώρες, το CAS έριξε... πόρτα στην ΠΑΕ Ολυμπιακός σε ότι αφορά το αίτημά της για γνωστοποίηση της προσφυγής του ΠΑΟΚ!
Πηγή: paok24.com
To CAS δεν είναι... Αυγενάκεια Επιτροπή!

Η αντίδραση των... σοφών του Ολυμπιακού, ήταν άμεση. "Το σημερινό αφήγημα του ΠΑΟΚ είναι ότι τάχα το CAS δεν έδωσε στον Ολυμπιακό τα έγγραφα της προσφυγής της ομάδας της Θεσσαλονίκης. Μιλάμε ότι το... τερμάτισαν! Επειδή αποφάσισε συνεκδίκαση, το Διαιτητικό Δικαστήριο της Λοζάνης είναι υποχρεωμένο να κοινοποιήσει στον Ολυμπιακό την προσφυγή του ΠΑΟΚ" αναφέρεται σε "ερυθρόλευκη" ιστοσελίδα, "στον Ολυμπιακό θα ενημερωθούν φυσικά και για το υπόμνημα" αναφέρεται σε μία άλλη.

Ποια είναι όμως η αλήθεια; Έχουμε και λέμε. Όντως η ΠΑΕ Ολυμπιακός θα ενημερωθεί για το περιεχόμενο της προσφυγής του ΠΑΟΚ. Αυτό που δεν γράφουν όμως οι ρεπόρτερ του Ολυμπιακού, είναι πως η "ερυθρόλευκη" ΠΑΕ θα πάρει στα χέρια της την προσφυγή του ΠΑΟΚ μετά τις 29 Μαΐού, όταν δηλαδή πάρει και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στα χέρια της την προσφυγή του Ολυμπιακού! Αυτό, δεν το αναφέρουν φυσικά οι "ερυθρόλευκοι" opinion leader...

Τι ήθελε λοιπόν να πετύχει ο Ολυμπιακός και αντ΄ αυτού δέχθηκε ένα ηχηρότατο χαστούκι; Με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ να έχει καταθέσει την προσφυγή της στις 13 Μαΐου, ο Ολυμπιακός ζήτησε να πάρει στα χέρια του τις 80 σελίδες του Δικεφάλου προκειμένου να μελετήσει και (κυρίως) να απαντήσει στις θέσεις του ΠΑΟΚ, στο υπόμνημα που θα καταθέσει μέχρι τις 29 Μαΐου, όποτε και ολοκληρώνεται η προθεσμία που ζήτησε.

Σε αυτή την περίπτωση, ο Ολυμπιακός θα είχε όλο τον χρόνο να ανταπαντήσει στη δική του προσφυγή στις θέσεις του ΠΑΟΚ και η πλευρά του ΠΑΟΚ απλά... δεν θα μπορούσε να κάνει τίποτα, αφού το CAS δεν δίνει το δικαίωμα στους διάδικους για συμπληρωματικά υπομνήματα. Συνεπώς, τα χέρια των νομικών του ΠΑΟΚ θα ήταν "δεμένα", ενώ ο Ολυμπιακός θα ήταν άριστα προετοιμασμένος και θα ήταν κοινωνός της στρατηγικής του ΠΑΟΚ.

Επειδή όμως το CAS δεν είναι... Αυγενάκεια Επιτροπή Αθλητισμού, όπου μία ομάδα μπορεί να επισκεφτεί στενό φιλικό πρόσωπο μέλος της ΕΕΑ στις 11 το βράδυ για να πάρει... γνωμοδότηση, το Ανώτατο Αθλητικό Δικαστήριο της Λωζάνης απέρριψε το αίτημα της ΠΑΕ Ολυμπιακός να πάρει στα χέρια της την προσφυγή του ΠΑΟΚ!

Αντίθετα, ενημέρωσε τους Πειραιώτες πως θα παραλάβουν την προσφυγή του ΠΑΟΚ μετά τις 29 Μαΐου όποτε και εκπνέει η σχετική προθεσμία τους, όπως αντίστοιχα θα παραλάβει και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ το υπόμνημα του Ολυμπιακού!

Διαβάστε ακόμη...