Έκλεισε Μερτέκη ο ΠΑΟΚ!

Από thessports.gr: Σε μία πολύ σημαντική μεταγραφή είναι έτοιμο να προβεί το γυναικείο βόλεϊ του ΠΑΟΚ, καθώς έχει συμφωνήσει με την διεθνή ακραία αθλήτρια, Ευαγγελία Μερτέκη.
Πηγή: thessports.gr
Έκλεισε Μερτέκη ο ΠΑΟΚ!

Η Μερτέκη, η οποία αγωνίστηκε την περσινή σεζόν στον Α.Ο. Θήρας, ο οποίος πριν την διακοπή ελέω κορονοϊού ήταν στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας, είναι μία από τις καλύτερες παίκτριες του Ελληνικού πρωταθλήματος, με σπουδαίες παραστάσεις τόσο στην Volley League αλλά και στο εξωτερικό, και πιο συγκεκριμένα στην Ιταλία.

Η 29χρονη ακραία, η οποία κατάγεται και από την Θεσσαλονίκη, θα αντικαταστήσει την Εύα Χαντάβα, η οποία δεν θα συνεχίσει στον Δικέφαλο, καθώς υποστήριξε πως έχει μεγαλύτερη πρόταση την οποία ο ΠΑΟΚ δεν είχε την διάθεση να την υποστηρίξει, με τους ανθρώπους της ομάδας να της εύχονται καλή επιτυχία στην καριέρα της.

Η κίνηση της Μερτέκη, δείχνει ότι οι «ασπρόμαυροι» έχουν προχωρήσει στον μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας, ενώ σύντομα αναμένονται και οι υπόλοιπες κινήσεις που θα κλείσουν το ρόστερ του τμήματος.

Διαβάστε ακόμη...