Εκτεθειμένος και επίσημα σε FIFA - UEFA!

Από paok24.com: Ποιο το περιεχόμενο της επιστολής της ΕΠΟ σε Παγκόσμια και Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία, σχετικά με τα νέα... τερτίπια του Λευτέρη Αυγενάκη!
Πηγή: paok24.com
Εκτεθειμένος και επίσημα σε FIFA - UEFA!

To ΄πε και το ΄κανε η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία! Με επιστολή της, ενημέρωσε FIFA και UEFA σχετικά την πρόθεση του Λευτέρη Αυγενάκη να μεταθέσει τις εκλογές της ΕΠΟ το ερχόμενο φθινόπωρο!

Ουσιαστικά, η ΕΠΟ έκανε πράξη αυτό που προανήγγειλε στη χθεσινή της ανακοίνωση, ενημερώνοντας λεπτομερώς FIFA και UEFA μέσω επιστολής που έστειλε σήμερα για αθέτηση από πλευράς Λευτέρη Αυγενάκη της συμφωνίας για εκλογές τον ερχόμενο Ιούλιο, όπως αυτή προέκυψε τόσο στις 12 Δεκεμβρίου στη Νιόν όσο και στη συνάντηση στην Αθήνα στις 22 Ιανουαρίου, παρουσία αξιωματούχων της παγκόσμιας και ευρωπαϊκής ομοσπονδίας!

Επιπλέον η ΕΠΟ ζητάει από FIFA και UEFA να παρέμβουν άμεσα επί του θέματος προκειμένου να αποφευχθεί η παραβίαση του αυτοδιοίκητου της, όπως προσπαθεί να πράξει ο Λευτέρης Αυγενάκης μέσω νομοθετικής ρύθμισης, με την επιθυμία της ΕΠΟ να είναι ξεκάθαρη! Να διενεργηθούν κανονικά οι εκλογές τον προσεχή Ιούλιο και όχι το φθινόπωρο όπως θέλει ο Λευτέρης Αυγενάκης, σε πλήρη αντίθεση με τις προ μηνών δεσμεύσεις του!

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...