Ατζέντης Μαουρίσιo στο SDNA: «Ψέματα και αλήθειες»

Ιδιαίτερα ενοχλημένη από τα δημοσιεύματα που είδαν το φως της δημοσιότητας εμφανίζεται η πλευρά του Ζοσέ Μαουρίσιο, με τον εκπρόσωπό του, Πιερ Φερνάντες, να ξεκαθαρίζει το τοπίο, μιλώντας στο SDNA.
Πηγή: sdna.gr
Ατζέντης Μαουρίσιo στο SDNA: «Ψέματα και αλήθειες»


Οι δηλώσεις του Ζοσέ Μαουρίσιο σε μέσο της πατρίδας του δικαιολογημένα ήχησαν ως προπομπός εξελίξεων δεδομένου πως το καλοκαίρι ολοκληρώνεται και το συμβόλαιό του με τον ΠΑΟΚ. Όπως σημείωσε ο Βραζιλιάνος: «Το ενδεχόμενο να φύγω από τον ΠΑΟΚ είναι πραγματικό».

Κάτι που σύμφωνα με τον ατζέντη του, Πιερ Φερνάντες, μεταφράζεται ως μια νέα πρόκληση στην καριέρα του. Μιλώντας στο SDNA, σημείωσε: «Είναι πολύ χαρούμενος στον ΠΑΟΚ. Αυτά τα τρία χρόνια αγάπησε τον ΠΑΟΚ και την Θεσσαλονίκη. Βοήθησε τον ΠΑΟΚ να κερδίσει τα πάντα στην Ελλάδα αλλά πιθανότατα να θέλει μια νέα πρόκληση στην καριέρα του».

Σε συνέχεια των δηλώσεων του, ο εκπρόσωπος του έκανε λόγο για ψέματα του ελληνικού Τύπου, αναφερόμενοι σε νούμερα και μειώσεις στην προοπτική ανανέωσης του συμβολαίου με τον ΠΑΟΚ: «Ο ελληνικός Τύπος αρέσκεται σε πολλά ψέματα. Τα νούμερα που γράφτηκαν δεν είναι αλήθεια. Υπήρχε μια προσφορά από τον ΠΑΟΚ, ωστόσο, κάθε απόφαση θα παρθεί μετά το τέλος της σεζόν. Αυτή τη στιγμή δεν γνωρίζουμε πως θα εξελιχθούν οι επόμενοι δύο μήνες».

ΠΑΟΚ και Μαουρίσιο γνωρίζονται καλά. Και αυτό ισχύει για κάθε ποδοσφαιριστή αυτής της τρομερά πετυχημένης τριετίας... Συνεπώς από την πρώτη στιγμή οι δύο πλευρές επικοινωνούσαν με... ανοιχτά χαρτιά. Τι σημαίνει αυτό; Ότι οι επιτελείς του Δικεφάλου είχαν κάνει σαφές πως θα κινηθούν διαφορετικά από εδώ και στο εξής, χαράσσοντας νέα πολιτική όσον αφορά τα συμβόλαια με κλιμακωτές αποδοχές και επιβραβεύσεις. Και ειδικά στην παρούσα φάση που οι ομάδες καλούνται να ζυγίσουν όλες τις οικονομικές παραμέτρους του κορωνοϊού στο ποδόσφαιρο.

Μέσα στο χειμώνα υπήρξε επαφή ανάμεσα στις δύο πλευρές με φόντο το συμβόλαιο, ωστόσο, η κουβέντα δεν προχώρησε περαιτέρω...

'Οπως ήταν φυσικό, οι εκπρόσωποί του ξεκίνησαν την προεργασία τους σε περίπτωση που δεν επέλθει συμφωνία με τον ΠΑΟΚ, 'χτενίζοντας' κυρίως την Ευρώπη. Οι κεραίες τους στράφηκαν κυρίως σε Ισπανία, Ιταλία και Γαλλία ενώ 'σειρήνες' έχουν καταγραφεί και από την Σαουδική Αραβία. Για την ώρα, όμως, έτσι όπως είναι η κατάσταση στο ποδόσφαιρο, είναι εκτός πραγματικότητας να πιστεύει κανείς πως κάτι... κινείται γενικά!

Ομάδες, ποδοσφαιριστές και εκπρόσωποι είναι στον 'αέρα' και τηρούν στάση αναμονής για το πώς θα διαμορφωθεί η νέα ποδοσφαιρική πραγματκότητα. Ρεαλιστικά, οι πιθανότητες παραμονής του Μαουρίσιο τη δεδομένη στιγμή δεν είναι πολλές, ωστόσο, καμία από τις δύο πλευρές δεν έχει κλείσει οριστικά την πόρτα...

Διαβάστε ακόμη...