«Σκανάρει» την αγορά ο Μέξας

Από inpaok.com: Ελάχιστες είναι οι πιθανότητες να υπάρξει ξανά τζάμπολ στη φετινή Basket League, καθώς οι ομάδες εμφανίστηκαν κάθετες σε αυτή την προοπτική, μετά τις τηλεδιασκέψεις που πραγματοποιήθηκαν.
Πηγή: inpaok.com
«Σκανάρει» την αγορά ο Μέξας

Αυτό που απομένει, είναι το αν θα υπάρξει πρωταθλητής ή υποβιβασμοί, ενώ σύμφωνα με δηλώσεις του προέδρου του ΕΣΑΚΕ, Βαγγέλη Γαλατσούπολου, η δεύτερη προοπτική φαίνεται πως απορρίπτεται. Στον ΠΑΟΚ, αναμένεται ακόμα ένα δύσκολο καλοκαίρι, καθώς θα πρέπει να συσταθεί μία νέα διοίκηση η οποία θα προσπαθήσει και φέτος να βγάλει τα... κάστανα από την φωτιά, με τα κουκιά να είναι ξανά μετρημένα, αν δεν βρεθεί κάποιος «σωτήρας».

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο τεχνικός του Δικεφάλου, Κώστας Μέξας, έχει ξεκινήσει ήδη να σκανάρει την αγορά με τους συνεργάτες του, πάντα με βάση τα δεδομένα τις ομάδας, αλλά και ο ίδιος, περιμένει τις εξελίξεις που θα υπάρξουν στην ΚΑΕ, προκειμένου να προχωρήσει σε βάθος τον προγραμματισμό του τμήματος. Άλλωστε, το συμβόλαιό του είναι μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής σεζόν, και όσο δεν υπάρχει κάτι επίσημο όλα είναι ανοιχτά ενόψει της συνέχειας.

Διαβάστε ακόμη...