Το… άρμα και οι αριθμοί που σοκάρουν

Από forza: Στο πόρισμά της, η Παναγιώτα Σπανού, αναφέρει ότι ο Ολυμπιακός είχε στο άρμα του μεταξύ άλλων ομάδες όπως ο Άρης, τα Γιάννενα, ο Πανιώνιος, ο Εργοτέλης, ο ΟΦΗ, ο Πλατανιάς, η Καλλονή, η Βέροια, ο Λεβαδειακός, η Κέρκυρα, που όπως επισημαίνει "εξυπηρετούσαν πιστά τις επιλογές του Μαρινάκη"...
Πηγή: forza
Το… άρμα και οι αριθμοί που σοκάρουν

Η Σπανού αναφέρεται κυρίως στη διετία 2013-15 και μια πρόχειρη έρευνα, βγάζει ένα... σοκαριστικό αποτέλεσμα!

Τη σεζόν 2013-14, με τις εννιά από τις δέκα συγκεκριμένες στο πρωτάθλημα (έλλειπε η Κέρκυρα), ο Ολυμπιακός είχε 17 νίκες σε 18 παιχνίδια (51 στους 54 βαθμούς) και μόνο μια ήττα από τα Γιάννενα την προτελευταία αγωνιστική, σε αδιάφορο παιχνίδι! Με τις υπόλοιπες οχτώ ομάδες, ο Ολυμπιακός είχε 11 νίκες, 2 ισοπαλίες και 3 ήττες και συνολικά 35 από τους 48 πιθανούς βαθμούς.

Ο ΠΑΟΚ που τερμάτισε 17 πόντους πίσω από τον Ολυμπιακό, έχασε 14 βαθμούς από τις ομάδες, που κατά την Σπανού, ήταν στο άρμα του Ολυμπιακού!

Τη σεζόν 2014-15, πάλι με εννιά από τις δέκα ομάδες (ο Άρης είχε πέσει), ο Ολυμπιακός είχε 45 από τους 54 πιθανούς βαθμούς, με τις περισσότερες απώλειες τις τελευταίες αγωνιστικές, σε αδιάφορα παιχνίδια.

Με τις υπόλοιπες οχτώ ομάδες, πήρε 33 βαθμούς επί συνόλου 48.

Ο δεύτερος Παναθηναϊκός, που τερμάτισε 12 πόντους πίσω από τον Ολυμπιακό, έχασε 17 βαθμούς από τις ομάδες του "άρματος" του Ολυμπιακού!

Σε ότι αφορά τη συνολική παράδοση του Ολυμπιακού, με τις ομάδες, που κατά την Σπανού άνηκαν στο άρμα του;

Επί Μαρινάκη, ο Ολυμπιακός έχει το απόλυτο με τη Βέροια (10 στα 10), τον Εργοτέλη (8 στα 8) και την Καλλονή (6 στα 6), ενώ έχει με Λεβαδειακό 14-2-0 (οι ισοπαλίες σε αδιάφορα παιχνίδια), με τον Άρη 12-2-0, με τον Πανιώνιο 16-3-1 και με την Κέρκυρα 10—1-1 (ήττα στο Καραϊσκάκη τελευταίες αγωνιστικές, την οποία σώθηκε η Κέρκυρα).

Διαβάστε ακόμη...