Εξελίξεις που τρέχουν στον Π.Α.Ο.Κ....άμεσα!!!

Από toumbalibreclub44.blogspot.com: Αντιπροσωπεια των ομαδων της SL1,με εκπροσωπους απο ΑΕΚ,ΠΑΟΚ,Παναθηναϊκο και Ατρόμητο μίλησαν σημερα με τον ΠΣΑΠ, προτείνοντας περικοπές στις ετήσιες αποδοχές των ποδοσφαιριστών που φτάνουν εως το 1/3 στις ετήσιες αποδοχές τους,
Πηγή: toumbalibreclub44.blogspot.com/
Εξελίξεις που τρέχουν στον Π.Α.Ο.Κ....άμεσα!!!

καθως με τον κορονοϊό,η Super League είναι ένα από τα πρωταθλήματα που εχουν σταματησει εδω και καιρο και κανεις δεν γνωρίζει αν τελικά το ελληνικό πρωτάθλημα θα ολοκληρωθεί.

Η κατάθεση προσφυγής στο CAS,απο το ελβετικό νομικο γραφείο, με το οποίο η ΠΑΕ ΠΑΟΚ συνεργάζεται εδώ και δύο εβδομάδες, προκειται αυριο Δευτέρα (4/5) το μεσημέρι να ολοκληρωθει κατά της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ, που με την απόφαση της 14ης Απριλίου διατήρησε την ποινή αφαίρεσης των επτά βαθμών κρίνοντας ως δεσμευτική την εισήγηση της ΕΕΑ για πολυϊδιοκτησία, δίχως να μπει στην ουσία της υπόθεσης,με ενα υπομνήμα 1.000 σελίδων, ενώ υπάρχουν κι άλλα στοιχεία τα οποία θα προσκομιστούν ενώπιον του CAS με στόχο να εξεταστεί επί της ουσίας η υπόθεση προκειμένου ο Π.Α.Ο.Κ. να διεκδικήσει την απόλυτη δικαίωσή του.

Από μεθαυριο Τρίτη (5/5) σύμφωνα με οτι εχει ανακοινωθει θα ξεκινήσουν σε γκρουπ 6-8 ατόμων οι προπονησεις των ποδοσφαιριστων κι ετσι και στον Π.Α.Ο.Κ. το πλάνο για την επιστροφή στις προπονήσεις με τις ιδιαιτερότητες του "υγειονομικού πρωτοκόλλου" εχει εκπονηθεί από το τεχνικό και ιατρικό επιτελείο της ομάδας,με τους περιορισμούς που θα ισχύσουν λόγω της πανδημίας του κορονοϊού,στα πρότυπα των προπονήσεων που κάνουν οι ομάδες στη Γερμανία με τους παίκτες χωρισμένους σε γκρουπ των οκτώ ατόμων σε διαφορετικά γήπεδα, στις εγκαταστάσεις του ΠΑΟΚ στη Νέα Μεσημβρία, με το κάθε γκρουπ εκτός των άλλων να χρησιμοποιεί ξεχωριστό αθλητικό υλικό.

Η ομάδα του Φερέιρα εφοσον διεξαχθούν play offs, θα παραταχθεί δεδομενα με μία σημαντική απουσία,αφου ο Χοσέ Άνχελ Κρέσπο,είναι ο μοναδικός ποδοσφαιριστής των "ασπρόμαυρων", που βρίσκεται εκτός Ελλάδας εγκλωβισμενος στην Ισπανία,καθως δεν υπάρχουν πτήσεις, όμως ακόμη και εαν ο 33χρονος κεντρικός αμυντικός επιστρέψει με ιδιωτικό αεροπλάνο θα πρέπει να μπει σε καραντίνα 14 ημερών,συνεπως ο ποδοσφαιριστης που προέρχεται από επέμβαση,αρχές Φλεβάρη προκειμένου να ξεπεράσει το πρόβλημα στο τένοντα του ορθού μηριαίου,θα χρειαστει χρόνο και προπονήσεις,ώστε να επανέλθει σε κανονικούς ρυθμούς ετοιμότητας.

Στην Μικρας Ασιας τελος εχουν δυο σοβαρα καθαρα ποδοσφαιρικα θεματα να εξετασουν για να παρουν τις καλυτερες δυνατες αποφασεις καθως αφορουν το μελλον δυο μεγαλων ταλεντων του "Δικεφαλου" roster..

Ο Δημήτρης Λημνιός,στα 22 του,με 150 συμμετοχες στην Super League(με Ατρόμητο και ΠΑΟΚ),βασικός στην Εθνική και με μεγαλη εξελιξη φετος(33 παιχνιδια-6 γκολ-6 ασίστ) ολοκληρωνει το συμβολαιο του με τον νταμπλούχο Ελλάδας,το επομενο καλοκαιρι,με την οικογενεια Σαββίδη να έχει δώσει εντολή να ξεκινήσουν συζητήσεις για ανανέωση του συμβολαίου του,καθως δε θέλουν να περάσει το καλοκαίρι χωρις να εχουν βρει λύση στο θεμα...
Απο την αλλη,αρκετα Ευρωπαϊκα club έχουν χτυπήσει την πόρτα του Δικέφαλου για να μαθουν τις απαιτησεις του ΠΑΟΚ για να παραχωρήσει τον 24χρονο διεθνη αριστερο μπακ Δημητρη Γιαννουλη.

Η θεση των ανθρωπων της ομαδας ειναι ξεκαθαρη πως οποιος θέλει να τον αποκτήσει, πρέπει να καταβαλλει τη ρητρα του συμβολαίου του ταλαντούχου παίκτη,των 10 εκ.€,χωρις φυσικά να αποκλείεται,η μεταγραφη του Γιαννούλη να γινει με ένα πόσο κοντά στη ρήτρα.
Ομαδες από Τουρκία, Γερμανία, Ρωσία και Αγγλία έχουν ρωτήσει για τον αριστεροποδαρο ταλαντουχο ποδοσφαιριστη του Δικέφαλου ομως η αληθεια ειναι πως αρκετες ομαδες της Γαλλικης Ligue 1,εχουν τσεκάρει τον Γιαννούλη,αρκετες φορες...

Δύο από τις γαλλικές ομάδες που θέλουν τον Γιαννούλη είναι η Ρεν και η Μαρσέιγ κάτι που επιβεβαιώνεται και από τον γαλλικό τύπο,με την Ρέν να εχει κάνει επίσημη πρόταση στον ΠΑΟΚ τόσο το περασμένο καλοκαίρι όσο και τον Δεκέμβριο αλλά οι πρωταθλητές Ελλάδας αρνήθηκαν να παραχωρήσουν τον ποδοσφαιριστή κυρίως επειδή δεν είχαν εναλλακτικές λύσεις αλλά και επειδή θέλανε περισσότερα χρήματα.

Τον χειμώνα η Ρεν προσέφερε 5,1 εκ.€ και ποσοστό μεταπώλησης 20% αλλά μετά από συζήτηση Φερέιρα με Ιβάν Σαββίδη οι ασπρόμαυροι αρνήθηκαν την προσφορά.

Ο Μάριο Μπράνκο, ασχοληθηκε με το θεμα,ζητησε επτά εκ.€(υπό την πίεση και του FFP),δεν είχε εναλλακτικές για τη θέση του αριστερού μπακ και με τη μεταγραφική περίοδο να ολοκληρώνεται, υπήρχε ο κίνδυνος ο ΠΑΟΚ να μην είχε παίκτη στη θέση καθως εκείνη την περίοδο ήταν τραυματίας και ο Αντρέ Βιεϊρίνια.
Τωρα η Ρεν επανέρχεται και συζητα με τον ΠΑΟΚ γνωρίζωντας τι ακριβώς ζητάει ο δικέφαλος,που αναμένει επίσημη πρόταση έτσι ώστε να ξεκινήσουν οι τελικές διαπραγματευσεις,συνυπολογιζοντας και την Μαρσέιγ που έχει δείξει ενδιαφέρον και έχει στείλει άνθρωπο στην Ελλάδα να παρακολουθήσει τον ποδοσφαιριστή των νταμπλούχων.

Ολα λοιπον δειχνουν πως ο ΠΑΟΚ θα προχωρησει στην πώληση,που θα τον βοηθήσει να απομακρυνει τον βραχνά του Financial Fair Play εφοσον ολοκληρωσει την μεταγραφη στα 10 εκατομμύρια ευρώ που ζητά...

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...