Οι… αποκαλύψεις του Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ

Για τις άγνωστες πτυχές της καριέρας του και για αυτά που… μετανιώνει μίλησε σε ραδιοφωνική εκπομπή του BBC ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ.
Πηγή: thessports.gr
Οι… αποκαλύψεις του Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ

Ο Βούλγαρος βετεράνος ποδοσφαιριστής που πέρασε την μεγαλύτερη διάρκεια της ποδοσφαιρικής του καριέρας στην Αγγλία φορώντας τις φανέλες των Τότεναμ, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Φούλαμ, ενώ αλησμόνητο είναι το πέρασμα του από τον ΠΑΟΚ.

“Αν μπορούσα να γυρίσω τον χρόνο πίσω, θα άλλαζα μόνο ένα πράγμα. Θα ήμουν πιο “ανοιχτός”, λιγότερο ντροπαλός και λιγότερο κλεισμένος στον εαυτό μου”, είπε αρχικά ο “Μπέρμπα” και στην συνέχεια πρόσθεσε: “Αυτό το στοιχείο του χαρακτήρα μου, θα μπορούσε να με είχε βοηθήσει αλλά δεν κράτησε για λίγο και θα ήθελα να το αλλάξω. Όλοι τόσο στην Τότεναμ, όσο και στην Γιουνάιτεντ ήταν πολύ θερμοί στο καλωσόρισμα. Ακόμα και αν δεν μιλούσα τόσο πολύ, επειδή ήμουν ντροπαλός, έμαθα πολλά πράγματα, ειδικά όταν πήγα στο Μάντσεστερ που ήταν μια ομάδα πρωταθλητών”.

Για το πως ένιωσε όταν πήρε τον πρώτο του τίτλο : “Ένιωσα ότι τελικά τα κατάφερα και είχα μια μεγάλη επιτυχία στην καριέρα μου. Ήμουν χαρούμενος, αλλά παράλληλα σκεφτόμουν “Θεέ μου, τι μου συμβαίνει; Τι κάνω εδώ;”.

Όσον αφορά τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον τόνισε : “Ο Σερ Άλεξ ήταν φοβερός με όλους. Ήξερε πως να μιλήσει στον καθένα ξεχωριστά και ποτέ δεν μου ζήτησε να αλλάξω, κάτι που ήταν πολύ θετικό για μένα”.

Διαβάστε ακόμη...