Ντιέγκο, να η ευκαιρία σου!

Από paok24.com: Υπάρχει στο ρόστερ του ΠΑΟΚ ποδοσφαιριστής με μεγαλύτερη ποιότητα από αυτή του Ντιέγκο Μπίσεσβαρ; Περισσότερο ρητορικό το ερώτημα. Βέβαια, η φετινή προσφορά του "Μπίσε" μάλλον μικρή πρέπει να χαρακτηριστεί, σε σχέση με τις δυνατότητες του...
Πηγή: paok24.com
Ντιέγκο, να η ευκαιρία σου!


Εάν ανατρέξει κανείς στα φετινά στατιστικά του Μπίσεσβαρ, θα δει πως ο Ολλανδός μέσος έχει καταγράψει 4 γκολ και 6 ασίστ σε 29 εμφανίσεις. Ωστόσο, μετά τις δύο εκπληκτικές εμφανίσεις του κόντρα στον Άγιαξ στο ξεκίνημα της σεζόν, οι οποίες υποχρέωσαν μερίδα του ολλανδικού Τύπου να ανοίξει κουβέντα ακόμα και για κλήση του "Μπίσε" στην Εθνική Ολλανδίας, η συνέχεια ήταν εκ διά μέτρου αντίθετη.

Επί της ουσίας, στα 27 παιχνίδια που αγωνίστηκε μετά τις αναμετρήσεις με τον "Αίαντα", ο Μπίσεσβαρ άφησε το σημάδι του μόνο στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Πανιώνιο στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής όπου από τα πόδια του ξεκίνησε το γκολ του Σφιντέρσκι που χάρισε στον Δικέφαλο τη νίκη με 2-1 και στο εντός έδρας παιχνίδι με την Ξάνθη στις 7 Δεκεμβρίου, όπου ερχόμενος από τον πάγκο στο 64ο λεπτό, άνοιξε το σκορ στο 80΄ και στο 88΄ έδωσε την ασίστ στον Κρέσπο για το τελικό 2-0.

Σε όλα τα υπόλοιπα ματς, η απόδοση του Ολλανδού είτε ήταν κακή είτε μέτρια, παρότι ο Αμπέλ Φερέιρα δεν έπαψε λεπτό να τον εμπιστεύεται και να του δίνει χρόνο συμμετοχής.

Πλέον, με την επιστροφή στη δράση να δείχνει ιδιαίτερα πιθανή, ο 32χρονος χαφ καλείται να καταγράψει το δικό του restart σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Θα τα καταφέρει; Η απάντηση τον Ιούνιο, εφόσον οι συνθήκες και οι αποφάσεις το προσεχές διάστημα οδηγήσουν στην επανέναρξη της δράσης σε Super League και Κύπελλο Ελλάδας.

Εφόσον πάντως ο "Μπίσε" θυμηθεί τον καλό εαυτό του, αυτόν που έδειξε τα τρία προηγούμενα χρόνια, ο Αμπέλ Φερέιρα θα έχει στη διάθεσή του ένα "όπλο" που μπορεί να αλλάξει προς το καλύτερο το πρόσωπο του ΠΑΟΚ, σε σχέση με αυτό που παρουσίασε ο Δικέφαλος στα φετινά ντέρμπι...

Διαβάστε ακόμη...