Ένας... διαφορετικός, Ντιέγκο Μπίσεσβαρ

Από paok24.com: Πρώτη απόπειρα για... live στο instagram για τον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ και πολλές, διαφορετικές απαντήσεις.
Πηγή: paok24.com
Ένας... διαφορετικός, Ντιέγκο Μπίσεσβαρ

Ο Ολλανδός άσος του ΠΑΟΚ, δεν είναι κι ο μεγαλύτερος fan των social media, ωστόσο χθες το βράδυ άνοιξε διάλογο με τους followers του μέσω instagram.

"Προπονούμαι ατομικά, δουλεύω κι αισθάνομαι καλά. Είμαι καλά. Ίσως να ξεκινήσει το πρωτάθλημα και πρέπει να είμαστε όλοι σε καλή κατάσταση. Είναι σημαντικό να συνεχίζουμε το ίδιο πρόγραμμα. Περνάω χρόνο με τα παιδιά μου, διαβάζω αρκετά βιβλία και τα πρωινά κάνω τις προπονήσεις μου. Το πιο σημαντικό είναι να μένετε όλοι μέσα", ανέφερε ο Μπίσεσβαρ, σε ερώτηση για το πως περνάει την ημέρα του, τώρα που βρίσκεται κι αυτός κλεισμένος στο σπίτι.

"Νομίζω διανύουμε μία καλή σεζόν κι ακόμα είναι όλα ανοικτά", απάντησε όταν τον ρώτησε ένας διαδικτυακός του φίλος για την εικόνα του ΠΑΟΚ φέτος, ενώ ξεκαθάρισε και το τοπίο στους Ολλανδούς, που τον ρωτούσαν επίμονα αν θα επέστρεφε στην πατρίδα του: "Δε νομίζω ότι θα επιστρέψω στο ολλανδικό πρωτάθλημα, είμαι πλέον 32".

Τέλος, εξέφρασε την αγάπη του για τον κόσμο, που του έστειλε δεκάδες μηνύματα, ενώ... αποκάλυψε τα αγαπημένα του, ελληνικά φαγητά:

"Κι εμάς μας λείπετε, γιατί παίζαμε κάθε Κυριακή για εσάς. Μείνετε σπίτι με τις οικογένειές σας κι ελπίζω ότι θα σας δούμε σύντομα. Μου αρέσουν πολλά ελληνικά φαγητά. Ο μουσακάς, το παστίτσιο, το σουβλάκι. Μου αρέσει το φαγητό γενικά".

Διαβάστε ακόμη...