Καλοκαιρινή προετοιμασία; Last year...

Από paok24.com: Τι ισχύει στην Ολλανδία, τι περιμένουν στην Ελλάδα
Πηγή: paok24.com
Καλοκαιρινή προετοιμασία; Last year...


Όλα έχουν έρθει ανάποδα στο ποδόσφαιρο, και η καθιερωμένη καλοκαιρινή προετοιμασία δεν θα μπορούσε να ξεφύγει. Ο ΠΑΟΚ είχε προετοιμαστεί να βρεθεί εκ νέου στην Ολλανδία, κάτι τέτοιο όμως δεν θα συμβεί. Δεν είναι μόνο το θολό τοπίο που επικρατεί στο Ελληνικό ποδόσφαιρο καθώς την Τρίτη θα γίνει η τηλεδιάσκεψη των ανθρώπων της Σούπερ Λιγκ για να δουν τι θα αποφασίσουν για το μέλλον της σεζόν.

Ακόμα και αυτή αποφασιστεί να μπει τέλος χωρίς να συνεχιστούν τα παιχνίδια, θα πρέπει να γίνει ένα πλάνο για την έναρξη της επόμενης προκειμένου οι ομάδες να δουν το πότε θα πρέπει να μπουν στο γήπεδο για να προετοιμαστούν.

Χαρακτηριστικές ήταν οι δηλώσεις του Αταλάϊ Μουτλού, του Τούρκου εκπροσώπου που ασχολείται με προετοιμασίες ομάδων στην Ολλανδία και αναφέρθηκε στο τι συμβαίνει αυτό το διάστημα: «Αυτή είναι κανονικά η... χρυσή μου περίοδος, οι πιο πολυάσχολοι μήνες μου. Βοηθάω δεκάδες συλλόγους και οργανώνω τα προπονητικά τους κέντρα στην Ολλανδία. ΠΑΟΚ, Αλάνιασπορ, Σίβασπορ, Mακάμπι Τελ Αβίβ, Μακάμπι Χάιφα ήταν έτοιμοι να έρθουν εδώ, αλλά πλέον τίποτα δεν είναι σίγουρο. Τώρα μιλώ κυρίως με ξενοδοχεία, ακυρώνοντας κρατήσεις. Αυτή η κρίση του κορωνοϊού θα μας στοιχειώσει για τα επόμενα χρόνια. Νομίζω ότι όλη αυτή η κατάσταση θα εξομαλυνθεί σε 2-3 χρόνια. Ξένες ποδοσφαιρικές ομάδες σε προπονητικά κέντρα στην Ολλανδία, δεν βλέπω να έρχονται... σύντομα»

Διαβάστε ακόμη...