Σαβίνι: «Εμπειρία ζωής ο ΠΑΟΚ»

Από sdna.gr: Σε συνέντευξη που παραχώρησε σε ιταλικό Μέσο Ενημέρωσης, ο Μίρκο Σαβίνι στάθηκε στο πέρασμά του από τον ΠΑΟΚ, σημειώνοντας πως ήταν για εκείνον μια εμπειρία ζωής...
Πηγή: sdna.gr
Σαβίνι: «Εμπειρία ζωής ο ΠΑΟΚ»

Παρά το γεγονός ότι αποχώρησε από τον Δικέφαλο το 2011, ο Ιταλός στάθηκε στο κεφάλαιο - ΠΑΟΚ, ξετυλίγοντας το κουβάρι της άφιξής του στη Θεσσαλονίκη που αποτέλεσε για εκείνον μια εμπειρία ζωής:

«Δεν είχα κάποια ιδιαίτερη πρόταση στα χέρια μου εκείνη την περίοδο. Με κάλεσε ο πρώην μου συμπαίκτης στη Φιορεντίνα, Ζήσης Βρύζας, που τότε ήταν τεχνικός διευθυντής στον ΠΑΟΚ.

Εκεί βρίσκονταν και άλλοι παίκτες που είχαν αγωνιστεί στην Ιταλία, όπως οι Μουσλίμοβιτς, Κονσεϊνσάο, Βερόν. Αρχικά, δυσκολεύτηκα να αποδεχτώ την πρόταση, αλλά τώρα γυρίζοντας τον χρόνο πίσω μπορώ να πω ότι ήταν μία εμπειρία ζωής, γιατί μου άνοιξε ένα νέο "παράθυρο" αφού όλα έως τότε περιστρέφονταν γύρω από την Ιταλία.

Επίσης, υπήρχε ο Φερνάντο Σάντος που μετά κέρδισε το Euro με την εθνική Πορτογαλίας. Σχετικά με τη Θεσσαλονίκη μπορώ να πω ότι μοιάζει με τη Νάπολι και γιατί έχει λιμάνι, αλλά και γιατί ο κόσμος και οι οπαδοί είναι αρκετά έντονοι!».

Διαβάστε ακόμη...