Σύνθημα για Τούμπα και αθλητικό κέντρο

Από inpaok.gr: Μπορεί ακόμη να μην ξέρει κανείς πως και αν θα ολοκληρωθεί αυτή η σεζόν, μπορεί αυτές τις μέρες να είναι στην πρώτη γραμμή το πρωτοφανές σκάνδαλο με μια επιτροπή, που ελέγχεται τυπικά και ουσιαστικά από την κυβέρνηση, να στέλνει με το “έτσι θέλω” τον ΠΑΟΚ στην γκιλοτίνα, αλλά όλα αυτά δεν απαγορεύουν τον Δικέφαλο να βλέπει το μέλλον…
Πηγή: inpaok.gr
Σύνθημα για Τούμπα και αθλητικό κέντρο

 

Μέσα στην εβδομάδα υπήρξαν νέες τηλεδιασκέψεις του Ιβάν Σαββίδη, που παραμένει στη φάρμα του έξω από το Ροστόφ, με τους επιτελείς της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και η συζήτηση δεν έμεινε στα αμιγώς ποδοσφαιρικά θέματα.

 

Για τον μεγαλομέτοχο του ΠΑΟΚ στην πρώτη γραμμή είναι και το θέμα των εγκαταστάσεων και αυτό που ζήτησε, είναι να επισπευτούν οι διαδικασίες, τόσο για το νέο γήπεδο, όσο και για ένα νέο αθλητικό κέντρο. Ο Ιβάν Σαββίδης έδειξε ότι το εννοεί, όταν σε προηγούμενη συζήτηση έθεσε αυτό το θέμα, καθώς φαίνεται ότι θα ήθελε ένα αθλητικό κέντρο σε άλλη περιοχή.

 

Σε ότι αφορά το γήπεδο, ο Σαββίδης επανέλαβε ότι έχει δεσμευμένα 100 εκατομμύρια ευρώ για να χρηματοδοτήσει την κατασκευή της νέας Τούμπας!

 

“Τα χρήματα είναι έτοιμα, πρέπει να τρέξουμε όλες τις διαδικασίες και για τη νέα Τούμπα, αλλά και για να μπορέσουμε να παίξουμε στο Καυτανζόγλειο” ήταν το μήνυμα που έστειλε ο Σαββίδης, στους ανθρώπους της ΠΑΕ. Το ότι το σχέδιο της νέας Τούμπας και το θέμα του Καυτανζογλείου έχουν κολλήσει λόγω και της έκτακτης κατάστασης, που αντιμετωπίζουμε, αλλά ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ζήτησε να γίνει ότι πρέπει να ξεμπλοκαριστούν τα θέματα και να προχωρήσουν.

 

Σε ότι αφορά το αθλητικό κέντρο, ο Σαββίδης ζήτησε από τους επιτελείς της ΠΑΕ να το βάλουν ψηλά στις προτεραιότητές τους. Οι πληροφορίες της FORZA αναφέρουν ότι εξετάζονται διάφορες επιλογές (δεν είναι πάρα πολλές γύρω από τη Θεσσαλονίκη) και μια από τις λύσεις, που έχουν πέσει στο τραπέζι, είναι οι εγκαταστάσεις του Λόλα στη Σουρωτή.

 

Ο ΠΑΟΚ τις έχει χρησιμοποιήσει κατά καιρούς, τις χρησιμοποιεί ακόμη για τους αγώνες της Κ19 και υπάρχει η εκτίμηση ότι αγοράζοντας τους υπάρχοντες χώρους, συν κάποιους παρακείμενους, θα μπορεί να φτιάξει ένα σύγχρονο αθλητικό κέντρο, κοντά στην πόλη, για να φιλοξενήσει εκεί τα τμήματά του.

 

Σε ότι αφορά τις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας, οι οποίες ανήκουν στον Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ, που είναι ο μισθωτής της έκτασης των 70 στρεμμάτων για 25 χρόνια (μέχρι το 2033), εκεί έχουν επενδυθεί εκατομμύρια τα τελευταία 7-8 χρόνια και προσφέρουν μεγάλες ανέσεις σε μια επαγγελματική ομάδα. Ο Σαββίδης, ωστόσο, φαίνεται πως επιθυμεί κάτι ακόμη καλύτερο.

Διαβάστε ακόμη...