Κράτησε τις… παραδόσεις!

Από inpaok.com: Η δύσκολη φετινή σεζόν που πέρασε ο Δικεφαλος εκτός από αρκετούς τραυματισμούς εμπεριείχε και αρκετές αλλαγές παικτών. Το ρόστερ του Δικέφαλου φέτος μόνο σταθερό δεν μπορεί να θεωρηθεί .Η δυσκολία σε αυτό βέβαια είναι ο χρόνος που χρειάζεται κάθε παίκτης να προσαρμοστεί στην ομάδα και να βρει τα…πατήματα του.
Πηγή: inpaok.com
Κράτησε τις… παραδόσεις!

Ο σχεδιασμός της φετινής σεζόν για τον ΠΑΟΚ ξεκίνησε στις 14 Ιουνίου όπου ανακοινώθηκε και επίσημα η συνεργασία με τον Καναδό ακραίο, Steven Marshall.

Η επόμενη μεταγραφική κίνηση έφερε έναν παλιό γνώριμο του Δικέφαλου, τον Δημήτρη Χαραλαμπίδη στην θέση του κεντρικού. Ο Θεσσαλονικιός είχε αγωνιστεί στον ΠΑΟΚ και την αγωνιστική περίοδο 2012-13.

Ο ΠΑΟΚ συνέχισε με ένα ακόμη «μεγάλο» όνομα του χώρου τον ανακοινώνοντας στις 20 Ιουνίου τον Γιώργο Στεφάνου όπου αγωνίζεται στην θέση του λίμπερο και έχει δηλώσει πως θα ήθελε να κλείσει την καριέρα του με τα «ασπρόμαυρα».

Ακόμη ένας αθλητής που επέστρεψε στον Δικέφαλο ήταν ο Σωτήρης Σωτηρίου. Ένα χρόνο μετά την αποχώρηση του ο διεθνής ακραίος επιστρέφει στον ΠΑΟΚ.

Με μία κίνηση ματ στις 27 Ιουνίου το «ασπρόμαυρο» ΤΑΠ ανακοίνωσε τον Ρώσσο ακραίο Ντμίτρι Ιλίνιχ με τον κόσμο του ελληνικού βόλεϊ να κάνει λόγο για μία από τις πιο ηχηρές μεταγραφές του εγχώριου πρωταθλήματος και τον ίδιο στην συνέχεια να το διαβεβαιώνει!

Το τέλος της  θερινής μεταγραφικής σεζόν έφτανε με τον Δικέφαλο να κάνει τις τελευταίες του δύο κινήσεις πριν την έναρξη της προετοιμασίας. Οι δύο Κουβανοί Dariel Albo Miranda στην θέση του διαγωνίου και ο Jose Antonio Sandoval στην θέση του κεντρικού φτάνουν στην Θεσσαλονίκη για να ενισχύσουν την ομάδα.

Η παραμονή τους στην ομάδα δεν κράτησε πολύ…

Μέχρι τότε στο «τιμόνι» του ΠΑΟΚ ήταν ο Γιούρι Φιλίποφ όπου στο τέλος της προηγούμενης σεζόν είχε έρθει άρον άρον στην ομάδα.

Το Τ.Α.Π. ΠΑΟΚ στα μέσα του Οκτώβρη ανακοινώνει την συνεργασία με τον Κώστα Δεληκώστα ο οποίος συνεχίζει μέχρι και σήμερα να έχει τα ηνία της ομάδας.

Τον Νοέμβριο του 2019 ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε τον Κάι Βαν Ντάικ με τον Ολλανδό διαγώνιο στην σύντομη παραμονή του στην ομάδα να γίνεται «αρχηγός».

Με την λήξη του συμβολαίου του Ολλανδού έπρεπε να βρεθεί ο αντί-Βαν Ντάικ, με τον Μπραμ Βαν Ντεν Ντρις να αντικαθιστά τον θηριώδη διαγώνιο, και να δείχνει πολύ καλά στοιχεία όσο αγωνίστηκε.

Το «ασπρόμαυρο» ΤΑΠ, δεν έμεινε εκεί, καθώς απέκτησε και τον Βραζιλιάνο ακραίο Αμπράο, ο οποίος συμπλήρωσε το ρόστερ της ομάδας.

Παρέμειναν οι: Αναστάσιος Γάτσης, Νικήτας Εφραιμίδης, Δημήτρης Κωνσταντινίδης, Ντίμα Φιλίποφ, Θάνος Τερζής, Αλέξανδρος Μπούτος.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...