Μπράβο Λευτέρη, έγινε η… δουλειά!

Από paok24.com: Η Επιτροπή που όρισε ο Αυγενάκης κρίθηκε ως η μόνη αρμόδια για να δικάσει τον ΠΑΟΚ και τελικά... τα κατάφερε!
Πηγή: paok24.com
Μπράβο Λευτέρη, έγινε η… δουλειά!


Επί τρεις εβδομάδες οι εφέτες της αρμόδιας Επιτροπής της ΕΠΟ ασχολήθηκαν με το θέμα ΠΑΟΚ και Ξάνθης και τελικά αποφάσισαν ότι... δεν θα μπουν στην ουσία της υπόθεσης! Όπως ακριβώς και η Πρωτοδίκης του Δικαιοδοτικού Οργάνου της Λίγκας, έτσι και αυτοί, αποφάσισαν να αφήσουν την ΕΕΑ του Αυγενάκη να είναι και η μόνη που έχει δικαίωμα να αποφασίσει επί της ουσίας γι' αυτό το θέμα.

Και όλα αυτά, παρά το ότι ο Πρωθυπουργός και ο Υπουργός Επικρατείας υποστήριξαν ότι η ΕΕΑ απλά εισηγήθηκε χωρίς να είναι δεσμευτική αυτή η κίνηση!

Η Επιτροπή των κουμπάρων, των δικηγόρων, των λογιστών και των καθηγητών εμπορικού δικαίου που διορίστηκαν από τον Λευτέρη Αυγενάκη, έκανε τη δουλειά και τιμώρησε τον ΠΑΟΚ, όπως ακριβώς ήθελαν οι αντίπαλοί του.

Ο Λευτέρης Αυγενάκης που το τελευταίο διάστημα κάνει προεκλογική εκστρατεία προσπαθώντας να καθαρίσει το όνομά του από το στίγμα που του αφήνει όλη αυτό το σχέδιο, μπορεί πλέον να αισθάνεται υπερήφανος.

Ο κουμπάρος του Υφυπουργού, πρόεδρος Νίκος Τζουλάκης, τα κατάφερε! Έφερε το έργο του εις πέρας...

«Άξια» και η αντικατάσταση του Γιώργου Τριανταφυλλάκη που ξαφνικά παραιτήθηκε ΜΕΤΑ την καταγγελία του Ολυμπιακού για λόγους που μόνο εκείνος γνωρίζει. Δικαιώθηκε η αντικατάστασή του με τον καθηγητή του Πανεπιστημίου Πειραιά Υψηλάντη, που αποκαλύφθηκε ότι είχε άμεση και πολύχρονη σχέση με ανθρώπους που συνεργάστηκαν με την ΠΑΕ Ολυμπιακός (Τζουγανάτος).

Μπράβο στον Αυγενάκη και για το δίδυμο Αρκούδη-Μαρούπα, που μπορεί να ξεφτιλίστηκε στα Μέσα κατηγορώντας ο ένας τον άλλο για τον επηρεασμό στην συγκεκριμένη απόφαση, αλλά την «δουλειά» την τελείωσαν! Και τι έγινε που έχει παρέμβει η δικαιοσύνη και πραγματοποιεί προκαταρκτική εξέταση για όλα τα καμώματα αυτής της Επιτροπής για την οποία έχει τεθεί θέμα μέχρι και για χρηματισμό;

Η δουλειά έγινε! Ο ΠΑΟΚ τιμωρήθηκε, οι αθλητικοί δικαστές δεν μπήκαν καν στην ουσία της υπόθεσης και... όλα καλά!

Όλα αυτά παρά το ότι μεταξύ των εφετών προέκυψε διχογνωμία. Το 2-1 που δεν συνηθίζεται στις ψήφους, δείχνει πολλά για τα γεγονότα.

Λευτέρη, τώρα μπορείς να είσαι ήσυχος. Τα κατάφερες! Δικαίωσες όσους πίστεψαν σε εσένα, όλους τους συχνούς συνομιλητές σου.

Η ιστορία βέβαια έγραψε, όσο και αν προσπαθείς να αλλάξεις τις εντυπώσεις...

Διαβάστε ακόμη...