Κι’ αυτά γενέθλια στην Τούμπα…

Από paok24.com: Ο ΠΑΟΚ γιορτάζει σήμερα τα 94 του χρόνια ως Σύλλογος! Το γήπεδο της Τούμπας «βαδίζει» στα 61 του χρόνια! Αυτό και μόνο αποδεικνύει πόσο πολύ το γήπεδο σημαδεύει την ιστορία της ομάδας.
Πηγή: paok24.com
Κι’ αυτά γενέθλια στην Τούμπα…

Την 94χρονιά που πέρασε, ο ΠΑΟΚτσής είχε την ευτυχία να πανηγυρίσει το τρίτο πρωτάθλημα μέσα στο σπίτι του. Η 21η Απριλίου θα μείνει στην ιστορία για την επιβλητική γιορτή που οργανώθηκε ώστε ο Βιεϊρίνια και η παρέα του να σηκώσουν την κούπα του πρωταθλητή και να κάνουν περήφανους τους φίλους του ΠΑΟΚ σε όλο τον πλανήτη. Μεγάλη στιγμή για την ιστορία του ΠΑΟΚ, για την έδρα του, αλλά... πόσες ακόμη τέτοιες μέσα σε αυτό το γήπεδο που γερνάει;

Μέσα από το PAOK24 αποφασίσαμε να γιορτάσουμε αυτά τα γενέθλια του Δικεφάλου βλέποντας κυρίως στο μέλλον. Έτσι θα κάνουμε και για το σπίτι της ομάδας.

Ότι ο ΠΑΟΚ έχει ανάγκη να χρησιμοποιήσει και να αξιοποιήσει ένα νέο, πιο σύγχρονο και μεγαλύτερο γήπεδο, το γνωρίζουν όλοι εδώ και χρόνια. Ο Ιβάν Σαββίδης είναι εκείνος που θα υλοποιήσει και αυτό τον στόχο. Για να μην ξεχνιόμαστε, όταν ο ΠΑΟΚ γιόρταζε το κύπελλο του 2018, ο Σαββίδης έδωσε όρκο ότι θα το κάνει και αυτό! Ο τρόπος που δεσμεύτηκε, άγγιξε όλους όσους τον έβλεπαν εκείνη την ώρα. Και να το έλεγε βέβαια έτσι απλά, χωρίς πολλά-πολλά, ΟΛΟΙ θα τον πίστευαν. Ο λόγος του είναι ιερός και πάντα τον τηρεί! Έτσι θα κάνει και τώρα...

Για εμάς εδώ στο PAOK24, ο στόχος κατασκευής του νέου γηπέδου, θα είναι ο σημαντικότερος όλων των επόμενων ετών για τον Δικέφαλο του Βορρά.

Με βάση και το σημερινό ρεπορτάζ της FORZA, η κατάσταση είναι υπό έλεγχο:

Στο γραφειοκρατικό κομμάτι όπου καμία υπηρεσία όσο βραδυκίνητη και αν είναι δεν θα τολμήσει να καθυστερήσει για πολύ το μεγάλο έργο (έχουμε ρεπορτάζ και γι' αυτό και όσα ΔΕΝ γίνονται όπως πρέπει σε συγκεκριμένη υπηρεσία).

Και στο θέμα της μετακόμισης, όπου ο Αυγενάκη θα μάθει τα νέα από αλλού, αφού ο ίδιος έδειξε ότι δεν θέλει να τρέξει την υπόθεση και φυσικά δεν θέλουν να τον βλέπουν ούτε στον ΠΑΟΚ.

Και στο κομμάτι της αρχιτεκτονικής μελέτης που έπεται.

Ο ΠΑΟΚ έχει ανάγκη να κατασκευάσει το νέο του γήπεδο και μαζί με αυτό να μεγαλώσει πολύ περισσότερο ως Σύλλογος. Όχι μόνο ως ποδοσφαιρική ομάδα. Το γήπεδο θα τον εκτοξεύει και φυσικά θα βοηθήσει στον στόχο της αυτάρκειας που έχει ήδη τεθεί και από τον πρόεδρο της ΠΑΕ.

Αν όλα πάνε καλά και επειδή οι πιέσεις δεν σταματούν ποτέ, το επόμενο καλοκαίρι του 2021 μπορεί και πρέπει να είναι καθοριστικό για την έναρξη όλων των εργασιών.

Εκτιμούμε ότι ΟΛΗ η οικογένεια του ΠΑΟΚ πρέπει να σκύψει πάνω από το θέμα αυτό και όλοι με τον τρόπο τους να πιέζουν για να μην προκύψει άλλη καθυστέρηση.

Το επόμενο μεγάλο όνειρο είναι αυτό. Αδιαμφισβήτητα...

Αρκετά χρόνια πριν τα ιστορικά του 100α γενέθλια, ο ΠΑΟΚ πρέπει να βρίσκεται στο νέο του γήπεδο!

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...