«Τιμή και περηφάνια!»

Από paok24.com: Η Μαρία Χατζηπαρασίδου, αθλήτρια της γυναικείας ομάδας χάντμπολ του ΠΑΟΚ, στέλνει μέσω του PAOK24 τις δικές της «ασπρόμαυρες» ευχές.
Πηγή: paok24.com
«Τιμή και περηφάνια!»

Ημέρα γιορτής για τον μεγάλο σύλλογο του ΠΑΟΚ που συμπληρώνει 94 χρόνια ένδοξης ιστορίας ατενίζοντας το μέλλον με μεγαλύτερη αισιοδοξία.

Η Μαρία Χατζηπαρασίδου, αθλήτρια της γυναικείας ομάδας χάντμπολ του Δικεφάλου στέλνει το δικό της μήνυμα μέσα από το PAOK24 γι' αυτή τη ξεχωριστή ημέρα για την «ασπρόμαυρη» οικογένεια.

«Σίγουρα όταν βρίσκεσαι σε έναν σύλλογο όπως ο ΠΑΟΚ νιώθεις τιμή και περηφάνια. Όσο για την ομάδα μου που τα τελευταία χρόνια πρωταγωνιστεί είναι ένα γενικό σύνολο πραγμάτων με κύριο στοιχείο την κατά την άποψη μου το μέταλλο αυτής που έχει αλλάξει και αλλάζει μέρα με την μέρα για να γίνεται ακόμα πιο μεγάλη όχι μόνο στις εγχώριες διοργανώσεις, αλλά και στις ευρωπαϊκές. Η ευχή μου για όλα τα τμήματα και για όλο τον κόσμο είναι να έχουμε υγεία πάνω από όλα και όλο αυτό να περάσει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Καλές γιορτές, Καλό Πάσχα σε όλους!»

Διαβάστε ακόμη...