«Η κατάσταση είναι λίγο δύσκολη...»

Συνέντευξη σε ιστοσελίδα της πατρίδας του παραχώρησε ο Μάρκο Μιχόγεβιτς, με αφορμή την επιστροφή των γερμανικών ομάδων στις προπονήσεις.
Πηγή: paok24.com
«Η κατάσταση είναι λίγο δύσκολη...»


Ο 23χρονος διεθνής Βόσνιος στόπερ, ο οποίος αγωνίζεται δανεικός από τον ΠΑΟΚ στην Άουε και το συμβόλαιό του με τον Δικέφαλο ολοκληρώνεται στις 31 Δεκεμβρίου 2020, μίλησε στην ιστοσελίδα "sportsport.ba" και μεταξύ άλλων υπογράμμισε πως έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε το προηγούμενο διάστημα, ενώ χαρακτήρισε λίγο ασυνήθιστο το γεγονός πως οι ποδοσφαιριστές της Άουε πραγματοποιούνται σε ομάδες των τριών, έχοντας τουλάχιστον δύο μέτρα απόσταση ο ένας από τον άλλον.

Επιπλέον, ο Μιχόγεβιτς τόνισε πως στη Γερμανία γίνεται μεγάλη κουβέντα για την επανέναρξη των πρωταθλημάτων στις αρχές Μαΐου, έστω και μπροστά σε άδειες κερκίδες, ενώ σημείωσε πως ο ίδιος δεν νιώθει πανικό λόγω της κατάστασης που έχει διαμορφωθεί εξαιτίας του κορωνοΐού.
Everyone is advised not to leave their homes unless there is a real need. How is Marko coping with boredom, if any?

Ερωτηθείς δε για το μέλλον του και πιο συγκεκριμένα για το αν θα παραμείνει στη Γερμανία ή το αν θα επιστρέψει στον ΠΑΟΚ μετά το τέλος του δανεισμού του, ο Μιχόγεβιτς απάντησε:

"Η κατάσταση είναι λίγο δύσκολη αυτή τη στιγμή, γιατί το κλαμπ (σ.σ. η Άουε) έχει το δικαίωμα να με αγοράσει μέχρι το τέλος του Μαΐου. Δεν μπορώ να πω κάτι πιο ξεκάθαρο τώρα. Δεν έχει υπάρξει κάποια διαπραγμάτευση ακόμα, οπότε η κατάσταση είναι σύνθετη. Θα δούμε τι θα γίνει".

Διαβάστε ακόμη...