Βόλεϊ: Τηλεδιάσκεψη του ΠΑΣΑΠ

Απο inpaok.com: Mε αρχηγούς κι εκπροσώπους της Volleyleague Γυναικών
Πηγή: inpaok.com
Βόλεϊ: Τηλεδιάσκεψη του ΠΑΣΑΠ

Τηλεδιάσκεψη είχε χθες (6/4) κλιμάκιο του ΠΑΣΑΠ με αρχηγούς κι εκπροσώπους των ομάδων της Volleyleague Γυναικών, με στόχο την ενημέρωση και των δύο πλευρών για τα δεδομένα στο ελληνικό βόλεϊ εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Παράλληλα, δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση σε χρόνια προβλήματα που ταλανίζουν συγκεκριμένα το γυναικείο βόλεϊ και χρήζουν δράσεων προκειμένου να πάει το άθλημα ένα βήμα παρακάτω. Τόσο οι αθλήτριες της σύσκεψης όσο και οι άνθρωποι του Συνδέσμου έδειξαν θέληση και διάθεση να μπει ένα τέλος στα προβλήματα, με άμεσες ενέργειες κι επικοινωνία με τους αρμόδιους φορείς.

Ο ΠΑΣΑΠ εκπροσωπήθηκε από τον πρόεδρο Παναγιώτη Πελεκούδα, τον γενικό γραμματέα Γιάννη Αχιλλεόπουλο και τον ταμία, Ηλία Λάππα.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν οι αθλήτριες: Εύα Χαντάβα (ΠΑΟΚ), Ελπινίκη Ζωΐδου (Αίας Ευόσμου), Λαμπρινή Κωνσταντινίδου (Άρης), Στέλλα Χριστοδούλου (Ολυμπιακός), Πένυ Ρογκα (Παναθηναϊκός), Στεφανία Μπέμπη (Ηλυσιακός), Βιργινία Δικαιούλια (Μαρκόπουλο), Μανωλίνα Μανωλίδου (Θέτις Βούλας), Ευαγγελία Μερτέκη (Σαντορίνη), Αναστασία Φωκιανού (Ηλιούπολη) και Γεωργία Αργυρίου (Πανναξιακός).

Διαβάστε ακόμη...