Γήπεδο-αθλητικό κέντρο-αυτάρκεια

Από Paok24.com:Ο ΠΑΟΚ είναι υποχρεωμένος να εξορθολογίσει τα οικονομικά του, πρέπει να αναζητήσει κάθε τι που θα βοηθήσει στην επίτευξη του στόχου αυτάρκειας που ξεκάθαρα έχει μπει στην ΠΑΕ.
Πηγή: paok24.com
Γήπεδο-αθλητικό κέντρο-αυτάρκεια

«Αυτάρκεια χωρίς νέο γήπεδο και χωρίς προπονητικό κέντρο δεν γίνεται...» λέει συνέχεια ο Σαββίδης που προφανώς έχει στο μυαλό του τα έσοδα που φέρνουν οι σύγχρονες εγκαταστάσεις, γι' αυτό και σήμερα που έγινε συζήτηση για όλες εκείνες τις κινήσεις που θα οδηγήσουν πιο κοντά στον στόχο, ο ίδιος ο ηγέτης της ΠΑΕ άνοιξε το θέμα.

Ο Ιβάν Σαββίδης ζήτησε από τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ Μάκη Γκαγκάτση να ασχοληθεί επισταμένα και με τα δύο ζητήματα. Και αν για το νέο γήπεδο ο Γκαγκάτσης είχε έτσι και αλλιώς τον έλεγχο των κινήσεων, από σήμερα ξεκινάει και επίσημα η κουβέντα και η αναζήτηση όλων εκείνων των σχεδίων που θα προταθούν για ένα νέο προπονητικό κέντρο.

Είναι γνωστό ότι η Μεσήμβρια δεν καλύπτει τις φιλοδοξίες του Ιβάν Σαββίδη. Εξ' αρχής ήθελε κάτι καλύτερο. Κάποια στιγμή βέβαια που κόλλησε το θέμα της Θέρμης, αποφάσισε να επενδύσει στις βελτιωτικές εργασίες για το κέντρο της Μεσήμβριας.

Οι πιθανοί χώροι που μπορεί να ενδιαφέρουν τον ΠΑΟΚ για την κατασκευή νέου αθλητικού κέντρου είναι γνωστοί και μετά τη σημερινή εντολή ξεκινούν και πάλι οι συζητήσεις.

Διαβάστε ακόμη...