«Βήματα για να μην εγκαταλείψεις»

Από inpaok.com: Τα διαφορετικά... μαθήματα του Ζοσέ Μαουρίσιο!
Πηγή: inpaok.com
«Βήματα για να μην εγκαταλείψεις»

Για το κίνητρο και τα... βήματα που χρειάστηκαν για να μην «εγκαταλείψει το όνειρο του», τοποθετήθηκε ο Ζοσέ Μαουρίσιο, σε μια διαφορετική και μακροσκελέστατη ανάρτηση, στον προσωπικό του λογαριασμό στα social media.

Αναλυτικά, τα όσα αναφέρει ο Βραζιλιάνος μέσος του ΠΑΟΚ:

«Βήματα για να μην εγκαταλείψεις το όνειρο σου.

Οι γονείς μου με συμβούλεψαν από πολύ νωρίς για το τι ήταν σωστό και τι λάθος. Έμεινα σε αυτό και προσπαθούσα πάντα να ακολουθώ τις συμβουλές που μου έδωσαν, επικεντρωμένος σε αυτό που ήθελα να γίνω.

Οι γονείς μου μου δίδαξαν να είμαι καλός, αλλά όλα εξαρτώνται από την κρίση του καθενός. Πάντα προσπαθούσα να ακολουθώ αυτό που πίστευα ότι ήταν σωστό.

Τι πρέπει αν αφιερώσουμε για αυτό; Τα πάντα και λίγο περισσότερο.

Θυμάμαι ο πατέρας μου έλεγε ότι κάθε μέρα πρέπει να σκοτώνεις και άλλο λιοντάρι. Ο ανταγωνισμός ήταν πάντα πολύ δυνατός, αν δεν έχεις επικεντρωθεί στον στόχο σου θα βρεθούν πολλοί να σε «χτυπήσουν». Δεν υπάρχει περιθώριο για λάθη».

⁣Διδασκαλίες που μου έδωσαν οι γονείς μου για να είμαι καλός, αλλά όλα εξαρτώνται από την κρίση του καθενός, επειδή ξέρετε ακριβώς τι είναι σωστό ή λάθος και από εκεί κάνετε τις επιλογές σας, πάντα προσπάθησα να ακολουθήσω το σωστό αυτό που πίστευα ότι ήταν.⁣

Πόσο πρέπει να αφιερώσουμε; Εντελώς και λίγο περισσότερο! ⁣
Θυμάμαι κάθε μέρα ο πατέρας μου είπε ένα άλλο λιοντάρι να σκοτώσει σήμερα !!! Ο διαγωνισμός ήταν πάντα πολύ δυνατός, οπότε αν δεν έχετε επικεντρωθεί, πολλοί άλλοι αθλητές "σας χτυπήσουν", δεν υπάρχει περιθώριο για λάθος.

Διαβάστε ακόμη...