O’ Jogo: «Παραμένει υποψήφιος για την Σπόρτινγκ ο Φερέιρα»

Απο thessports.gr: Σύμφωνα με σημερινό (5/2) δημοσίευμα της εφημερίδας O' Jogo, ο Αμπέλ Φερέιρα παραμένει στη λίστα της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, ώστε να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της. Με την διευκρίνιση πως είναι υποψήφιος για το καλοκαίρι.
Πηγή: thessports.gr
O’ Jogo: «Παραμένει υποψήφιος για την Σπόρτινγκ ο Φερέιρα»

Όπως αναφέρεται στο σχετικό ρεπορτάζ, οι άνθρωποι της πορτογαλικής ομάδας ετοιμάζουν τα πλάνα τους για το καλοκαίρι έχοντας στο μυαλό τους να πάρουν νέο προπονητή. Και χωρίς να έχει γίνει πρόταση σε κάποιον, η O' Jogo, μεταφέρει την πληροφορία ότι ο νυν τεχνικός του ΠΑΟΚ παραμένει υποψήφιος.

Στο σχετικό απόσπασμα τονίζονται τα εξής: «Χωρίς να έχει γίνει απευθείας επαφή με κάποιων προπονητή, οι άνθρωποι που είναι υπεύθυνοι προσπαθούν να καταλάβουν την κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι προπονητές που θέλουν, όπως για παράδειγμα ο Αμπέλ Φερέιρα. Σήμερα έχει την τεχνική καθοδήγηση του ΠΑΟΚ στην Ελλάδα, ήταν στην ατζέντα πριν προσληφθεί ο Σίλας (σ.σ. νυν προπονητής της Σπόρτινγκ) και παραμένει εκεί. Μάλιστα είχε γίνει και μια επικοινωνία για να ενημερωθούν οι της Σπόρτινγκ για τα οικονομικά δεδομένα. Το θέμα τότε δεν προχώρησε, αλλά το ενδιαφέρον για τον Αμπέλ Φερέιρα παραμένει...»

Διαβάστε ακόμη...