Με αλλαγές στο κυνήγι της πρόκρισης

Απο paok24.com: Ευκαιρία να δείξει τις πραγματικές του δυνατότητες ο ΠΑΟΚ
Πηγή: paok24.com
Με αλλαγές στο κυνήγι της πρόκρισης

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται στις 21:30 σήμερα το βράδυ τον Παναθηναϊκό στον πρώτο προημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Δικέφαλος θα παραταχθεί με αρκετές αλλαγές στην αναμέτρηση, με τον Αμπέλ Φερέιρα να καλείται να φρεσκάρει την ομάδα και σίγουρα να παρουσιάσει μία πολύ πιο ανταγωνιστική εικόνα συγκριτικά με το παιχνίδι του ΟΑΚΑ την Κυριακή.

Ο Πασχαλάκης θα είναι κάτω από τα δοκάρια, με τον Σοάρες στο δεξί άκρο της άμυνας, τους Ίνγκασον και Βαρέλα κεντρικό αμυντικό δίδυμο και τον Γιαννούλη στα αριστερά.

Στη μεσαία γραμμή πολλά θα κριθούν από τον σχηματισμό που θα επιλέξει ο Πορτογάλος τεχνικός του ΠΑΟΚ.

Φαίνεται πως ο Εσίτι που ξεκίνησε την Κυριακή θα μείνει στον πάγκο, με τους Μαουρίσιο, Μίσιτς και Αουγκούστο να έχουν τον πρώτο λόγο για μία θέση στο αρχικό σχήμα.

Αρκετά πιθανή είναι και η επιστροφή του Πέλκα στην αρχική ενδεκάδα και μένει να φανεί αν θα έχει τον πιο ελεύθερο ρόλο δίπλα στον επιθετικό ή αν θα αγωνιστεί ως δεκάρι.

Ο Φερέιρα καλείται να αποφασίσει το πώς θα παρατάξει την ομάδα του και φαίνεται πως σκέφτεται να φρεσκάρει και μία από τις θέσεις στα άκρα της επίθεσης, με τον Μπίσεσβαρ να έχει πιθανότητες για το αρχικό σχήμα, ενώ και ο Άκπομ είναι μία φρέσκια επιλογή για την κορυφή.

Ο ΠΑΟΚ θέλει μία καθαρή νίκη, να επικρατήσει δηλαδή χωρίς να δεχτεί γκολ και να πάρει προβάδισμα πρόκρισης, ξεχνώντας την κακή εικόνα του στο ΟΑΚΑ.

Διαβάστε ακόμη...