H ΚΕΔ απάντησε φάση-φάση σε FIFA-UEFA για την επιστολή του Ολυμπιακού!

Από sdna.gr: Το SDNA αποκαλύπτει πως οι Περέιρα, Μάριν και Λίντεμπεργκ έκαναν «φύλλο και φτερό» τα επιχειρήματα των «ερυθρόλευκων» τόσο για τις περιβόητες «αδικίες» όσο και για τους ορισμούς των διαιτητών.
Πηγή: sdna.gr
H ΚΕΔ απάντησε φάση-φάση σε FIFA-UEFA για την επιστολή του Ολυμπιακού!

Η πολυσέλιδη επιστολή που έστειλε πρόσφατα ο ολυμπιακός στην ΟΥΕΦΑ, και κοινοποίησε στον Λευτέρη Αυγενάκη, περιελάμβανε στην συντριπτική πλειονότητα της τα επιχειρήματα των «ερυθρόλευκων» για φάσεις του φετινού πρωταθλήματος στις οποίες εκτιμούν πως είτε εκείνοι αδικήθηκαν είτε ευνοήθηκε άλλη ομάδα.

Ηταν η βασική επιχειρηματολογία του ολυμπιακού ο οποίος ζητάει από… όλους εδώ και μήνες την «αποπομπή» του Μέλο Περέϊρα και την αλλαγή της σύνθεσης της σημερινής Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας.

Σύμφωνα με απόλυτα έγκυρες πληροφορίες του SDNA τα μέλη της ΚΕΔ δεν έμειναν… με σταυρωμένα τα χέρια. Ούτε κράτησαν για τον εαυτό τους τα δικά τους επιχειρήματα απέναντι σε όσα υποστηρίζει η διοίκηση του ολυμπιακού στην επιστολή αλλά και στο συνοδευτικό dvd αυτής.

Οι κ. Περέιρα, Μάριν και Λίντεμπεργκ δεν απάντησαν γενικά και αόριστα στους ανθρώπους που τους έχουν διορίσει στην Ελλάδα, δηλαδή την ΦΙΦΑ και την ΟΥΕΦΑ αλλά έκαναν «φύλλο και φτερό» ΚΑΘΕ φάση από όσες αναφέρει ο ολυμπιακός στη διαμαρτυρία του στις υπερκείμενες αρχές του ποδοσφαίρου. Επίσης η απάντηση των ανθρώπων της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας περιλαμβάνει και την αιτιολόγηση των ορισμών διαιτητών στα παιχνίδια, καθώς αυτό ήταν ακόμη ένα σημείο «τριβής» με τον ολυμπιακό.

Είναι ηλίου φαεινότερον από τα αποτελέσματα της προχθεσινής σύσκεψης στη Νιόν και την ξεκάθαρη στήριξη των ΦΙΦΑ/ΟΥΕΦΑ στην ΚΕΔ ότι οι απαντήσεις των κ. Περέιρα, Μάριν και Λίντεμπεργκ κάλυψαν απόλυτα τους προϊσταμένους τους.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...