Η υπερπληθώρα στα χαφ και οι ευκαιρίες πώλησης

Από sfina.gr : Όπως δήλωσε πρόσφατα και ο Μάριο Μπράνκο το ρόστερ δομήθηκε με την προϋπόθεση συμμετοχής του ΠΑΟΚ στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.
Πηγή: sfina.gr
Η υπερπληθώρα στα χαφ και οι ευκαιρίες πώλησης

Από την στιγμή που δεν υπάρχει η ανάγκη για αγώνες μεσοβδόμαδα που θα απατούσαν την ύπαρξη πολλών εναλλακτικών λύσεων το ρόστερ πρέπει να μειωθεί τον Ιανουάριο, σύμφωνα με όσα δήλωσε και ο Πορτογάλος τεχνικός διευθυντής.

Ειδικά στα κεντρικά χαφ παρατηρείται υπερπληθώρα παικτών. Συνολικά εφτά παίκτες πρώτης διαλογής με μεγάλα συμβόλαια διεκδικούν τρεις θέσεις στην 11άδα σε κάθε ματς. Μιλάμε για τους Ντόουγκλας, Εσίτι, Μίσιτς, Μαουρίσιο, Ελ Καντουρί, Μπίσεσβαρ και Πέλκα. Αν γυρίσει και ο Βέρνμπλουμ γίνονται οχτώ.

Οι Μπίσεσβαρ και Ελ Καντουρί παίζουν κατά περιόδους και στα αριστερά της επίθεσης εξ ανάγκης, όμως, λόγω έλλειψης κλασικού αριστερού εξτρέμ και όχι ως τακτική επιλογή του Αμπέλ Φερέιρα, όπως πολλοί λανθασμένα πιστεύουν. Εξάλλου, επέστρεψε και ο Βιεϊρίνια, που μπορεί να δώσει λύσεις στα άκρα.

Σε κάθε περίπτωση η παρουσία εφτά παικτών για τρεις θέσεις με ένα παιχνίδι την εβδομάδα είναι ανώφελη. Η υπερσυγκένρωση χαφ δημιουργεί ευκαιρίες πώλησης, η οποία δεν θα αποδυναμώσει την ομάδα και ταυτόχρονα θα διευκολύνει την κατάσταση με το Financial Fair Play, δίνοντας την δυνατότητα να αποκτηθεί τον Γενάρη ο αριστερός ακραίος που λείπει.

Οι βασικότεροι υποψήφιοι για πώληση είναι ξεκάθαρα οι Εσίτι, Ελ Καντουρί και Πέλκας. Ένας από τους τρεις μπορεί να παραχωρηθεί τον Γενάρη.

Διαβάστε ακόμη...