Δερμιτζάκης: ” Τα ντέρμπι ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός θα κρίνουν τον τίτλο

Ο Παύλος Δερμιτζάκης, προπονητής της Καβάλας, φιλοξενήθηκε στον ARENAFM 89.4
Πηγή: arenafm.gr
Δερμιτζάκης: ” Τα ντέρμπι ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός θα κρίνουν τον τίτλο

Για τον στόχο της Ελλάδας στο Κύπελλο: Ο στόχος μας είναι να κάνουμε μια αξιοπρεπή πορεία στο πρωτάθλημα και στην συνέχεια προσαρμόζουμε τις επιθυμίες μας. Για το κύπελλο στόχος ήταν σε πρώτη φάση να μπούμε στην 5η φάση όπου συμμετέχουν ομάδες της Super League 1 ώστε να δει ο κόσμος πως μπορούμε να παίξουμε με μία ομάδα της πρώτης Εθνικής κατηγορίας. Ο ΟΦΗ είναι η έκπληξη του φετινού πρωταθλήματος, μια πολύ δυνατή ομάδα που σκοράρει συνεχώς. Ήμασταν καλά διαβασμένοι, πήραμε την νίκη με 2-0 ωστόσο υπάρχει ακόμη ένα ημίχρονο. Θα θέλαμε όμως οι αγώνες να είναι μονοί για να υπάρχουν περισσότερες εκπλήξεις

Για το ρόστερ της Καβάλας με Έλληνες ποδοσφαιριστες: Η φιλοσοφία μας είναι να έχουμε 60 % Έλληνες παίκτες από την περιοχή της Καβάλας και τα υπόλοιπα παιδιά πάλι από τις γύρω περιοχές.

Για τον ρόλο των ακαδημιών: Οι ομάδες επενδύουν στις ακαδημίες σήμερα αλλά είναι εκτός πραγματικότητας. Για αυτό τον λόγο ενώ εκπαιδεύονται και είναι ταλέντα στην πορεία χάνονται. Στην δικές μας εποχές οι ποδοσφαιριστές έβγαιναν μέσα από τα γήπεδα και όχι από τις ακαδημίες. Πρέπει να εκμεταλλευτούμε το ταλέντο των Ελλήνων ποδοσφαιριστών, δίνοντας τους παιχνίδια στα πόδια τους.

Για τις υποδομές στην Καβάλα: Διοικητικά η ομάδα έχει τρεις μεγαλομετόχους οι οποίοι ζουν στην Καβάλα και τους ενδιαφέρει η εξέλιξη του τόπου. Ο πρόεδρος ο Γιώργος Μύρτσος είναι η κορυφή της πυραμίδας που προστατεύει όλο το πρότζεκτ. Κάτω από αυτούς υπάρχει ένα τιμ με μια σωστή φιλοσοφία. Θέλει να παίζει σωστή μπάλα και να έχει τις σωστές υποδομές και ακαδημίες. Χαρακτηριστικό παράδειγμα πως από φέτος ξεκίνησε να λειτουργεί το εστιατόριο ώστε να τρώνε οι αθλητές στις αθλητικές εγκαταστάσεις μας.”

Για το φετινό πρωτάθλημα της Super League 1: Δεν είναι ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα γιατί υπάρχουν μόνο ο ΠΑΟΚ και ο Ολυμπιακός για την κατάκτηση του τίτλου. Και οι δυο οι ομάδες έχουν την ποιότητα και το ρόστερ να κατακτήσουν το τίτλο. Στο τέλος, στα μεταξύ τους παιχνίδια, θα φανεί ποιος είναι ο καλύτερος.

Διαβάστε ακόμη...