«Ο Σφιντέρσκι μπορεί να ξεπεράσει τον Πρίγιοβιτς»

Από sdna.gr: Ο βετεράνος άσος του ΠΑΟΚ, Γιώργος Τουρσουνίδης, μίλησε για τον επιθετικό του Δικεφάλου, Κάρολ Σφιντέρσκι, τονίζοντας ότι τον θεωρεί ικανό να ξεπεράσει τα επιτεύγματα του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς.
Πηγή: sdna.gr
«Ο Σφιντέρσκι μπορεί να ξεπεράσει τον Πρίγιοβιτς»

Αναλυτικά όσα δήλωσε:
Για το αν ο Σφιντέρσκι μπορεί να ξεπεράσει τον Πρίγιοβιτς: «Εχουν διαφορετικά χαρακτηριστικά οι δύο παοδοσφαιριστές. Ο Πρίγιοβιτς έχει πολύ περισσότερες παραστάσεις και εμπειρίες, έχει μια εκπληκτική προσφορά στον ΠΑΟΚ τόσο με το σκοράρισμα όσο και την εν γένει παρουσία του. Από την άλλη, ο Σφιντέρσκι όποτε αγωνίζεται έχει το γκολ. Είναι και αυτός ένας δεινός σκόρερ. Είναι ένας «στρατιώτης» της ομάδας, ένα παιδί που είναι παρών είτε παίζει 5 είτε 90 λεπτά. Είναι δύο πολύ καλοί αλλά και διαφορετικοί ποδοσφαιριστές. Ο Πρίγιοβιτς είναι φορ περιοχής λόγω σωματότυπου ενώ ο Σφιντέρσκι είναι ένα παίκτης και περιφερειακός αλλά έχει πολύ εύκολα το γκολ. Ο Πολωνός έχει τα προσόντα να ξεπεράσει τον Πρίγιοβιτς και το δείχνει η παρουσία του στο γήπεδο. Βάζει γκολ, είναι δραστήριος και αποκτήσει εμπιστοσύνη στον εαυτό του μέσω από τις συμμετοχές, μπορεί να τον ξεπεράσει. Και οι δύο προσπαθούν για το καλύτερο».

Για το αν ήθελε τον Πρίγιοβιτς πίσω στον ΠΑΟΚ: «Εννοείται πως θα τον ήθελα. Κάθε ομάδα που έχει μεγάλους στόχους σαν τον ΠΑΟΚ θέλει πολύ καλούς ποδοσφαιριστές. Νομίζω ότι ο Πρίγιοβιτς έχει θέση στον ΠΑΟΚ, αν και δεν ξέρω τι συμβαίνει με την ομάδα του στην Αραβία και αν θέλει να γυρίσει. Οταν υπάρχουν πολλές επιλογές αυτό είναι καλό για τον προπονητή. Και δεν πρέπει να ξεχνάμε και τον Ακπομ που είναι ένας πολύ καλός ποδοσφαιρστής. Ισως τώρα να μη βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση αλλά σε καμιά περίπτωση δεν πρέπει να βρίσκεται στο περιθώριο».

Πηγή: Metropolis 95,5 FM

Διαβάστε ακόμη...