«Να παλέψει για την θέση του o Στοχ, χρειάζεται υπομονή»

Από sdna.gr: Ο πρώην αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, Λούμπος Μίχελ, μιλώντας σε ΜΜΕ της Σλοβακίας, αναφέρθηκε στην παρουσία του συμπατριώτη του στον Δικέφαλο Μίροσλαβ Στοχ, τονίζοντας πως ο 29χρονος άσος θα πρέπει να δείξει υπομονή.
Πηγή: sdna.gr
«Να παλέψει για την θέση του o Στοχ, χρειάζεται υπομονή»

Για ακόμα μια φορά ο πρώην αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ Λούμπος Μίχελ, καλέστηκε να μιλήσει σε ΜΜΕ της χώρας του για την πρώην ομάδα του.

Συγκεκριμένα μιλώντας στην εφημερίδα "Dennik Sme" αναφέρθηκε στον Μίροσλαβ Στοχ και την μέχρι σήμερα παρουσία του στον Δικέφαλο.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Με το που πήγε ο Στοχ στον ΠΑΟΚ, υπήρξε αλλαγή προπονητή. Ο Ράζβαν Λουτσέσκου έφυγε και ήρθε στη θέση του ο Αμπέλ Φερέιρα. Νομίζω πως ο καινούργιος προπονητής έχει διαφορετική φιλοσοφία από τον Λουτσέσκου και γι΄ αυτό ο Στοχ δεν έπαιξε στα ματς με τον Άγιαξ. Θα πρέπει όμως να είναι υπομονετικός.

Ο κόσμος του ΠΑΟΚ έχει πολύ καλές αναμνήσεις από τον Στοχ και η επιστροφή του δημιούργησε μόνο ευχάριστα συναισθήματα. Ο ΠΑΟΚ έχει αλλάξει όμως σε σχέση με το πως ήταν πριν από πέντε χρόνια. Υπάρχουν περισσότεροι ποιοτικοί παίκτες, οπότε ο Μίνο πρέπει να παλέψει περισσότερο για τη θέση του.

Ξέρουμε πως είναι πολύ ικανός στο ένας εναντίον ενός και πως διαθέτει καλό σουτ. Θα ήταν ίσως πιο βολικό για τον Μίνο εάν είχε παραμείνει ο Λουτσέσκου, που προτιμούσε ένα σύστημα 4-2-3-1»

Αν σου άρεσε κάνε

Διαβάστε ακόμη...