Transfermarkt - ΠΑΟΚ: Ποιοί αύξησαν την αξία τους και ποιοί τη μείωσαν

Πηγαίνοντας καλά ο ΠΑΟΚ, λογικό είναι να ανεβάζουν και οι παίκτες του τις ποδοσφαιρικές τους μετοχές
Πηγή: metrosport.gr
Transfermarkt - ΠΑΟΚ: Ποιοί αύξησαν την αξία τους και ποιοί τη μείωσαν

Γκόικο Τσίμιροτ και Λέο Μάτος αποτελούν δύο εκ των κερδισμένων στην ομάδα του Δικεφάλου. Παρ' όλα αυτά υπάρχουν και κάποιοι που με τις εμφανίσεις τους έχουν μειώσει την ποδοσφαιρική τους αξία.

Όσον αφορά τους «ανεβασμένους»:

Ο Γλύκος ξεκινάει την λίστα έχοντας ανεβάσει την τιμή του από τον Ιούνιο του 2016. Συγκεκριμένα από 1 εκ. έχει φτάσει στο 1.25 εκ. αυξάνονατς την τιμή του 250.000 ευρώ. Την σκυτάλη παίρνει στην συνέχεια ο Κρέσπο ο οποίος έχει φτάσει στο εκατομμύριο την αξία του, με την προηγούμενη τιμή του να ανερχόταν στα 700.000 ευρώ. Έπειτα συναντάμε τον πρώτο σκόρερ της ομάδας που «εκτόξευσε» τις μετοχές του στο 1.75 εκ. ευρώ μέσα σε ένα χρόνο με προηγούμενη τιμή στο 1.5 εκ. ευρώ.

Σημαντική αύξηση είχε ο Τσίμιροτ. Από τον Ιούνιο που μας πέρασε ανέβασε την αξία του κατά 500.000, η οποία πλέον είναι 2.5 εκ. ευρώ. Άνοδο σημείωσαν επίσης οι Χαρίσης και Μυστακίδης, 1 εκ. και 750.000 ευρώ αντίστοιχα.

Από την άλλη ωστόσο υπάρχουν και οι «πεσμένοι»

Ο Μαλεζάς σημειώνει μια μείωση από 800.000 στα 600.000 κυρίως λόγω ηλικίας, ενώ και ο Λέοβατς μπαίνει στη συγκεκριμένη λίστα καθώς έπεσε από τα 2 εκ. στο 1.75. Επίσης τις ποδοσφαιρικές του μετοχές έριξε και ο Στέλιος Κίτσιου, ο οποίος από το 1.25 εκ. έφτασε στο 1 εκ. ευρώ.

Σημαντική κάθοδο βλέπουμε και στην περίπτωση του Μπίσεσβαρ, όπου έπεσε από τα 3.2 στα 2.5 εκ. ευρώ. Περίπου ίδια μείωση είχε και ο Κάτσε, του οποίου η τιμή έπεσε στα 2.5 από 3 εκ. ευρώ.

Τζάλμα Κάμπος και Αθανασιάδης κλείνουν την λίστα. Ο πρώτος παρότι έχει βάλει κρίσιμα γκολ με Φιορεντίνα και Άγιαξ, δεν κατάφερε να πείσει με την συνολική παρουσία του και η αξία του μειώθηκε 200.000 ευρώ φτάνοντας έτσι στα 3 εκ. ευρώ. Στον αρχηγό του ΠΑΟΚ ωστόσο παρατηρείται η μεγαλύτερη μείωση. Από 4 εκ. έπεσε στα 3 εκ. ευρώ!

Διαβάστε ακόμη...