Πέταξε στη Γερμανία για προετοιμασία...

Πρώτη του Αυγούστου του 1977 έγραφε το ημερολόγιο και η αποστολή του ΠΑΟΚ, πέταξε για τη Δυτική (τότε) Γερμανία όπου επρόκειτο να πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.
Πέταξε στη Γερμανία για προετοιμασία...

Η ομάδα έχοντας ολοκληρώσει τις μεταγραφικές κινήσεις με δύο μεταγραφές από το πάνω ράφι για τα ελληνικά δεδομένα (Κωστίκος, Παθιακάκης), αναχώρησε χωρίς τον Γιώργο Κούδα! Ο παίκτης είχε ενημερώσει τηλεφωνικά τον Παντελάκη πως αδυνατούσε να ταξιδέψει με την ομάδα, επικαλούμενος επαγγελματικούς λόγους!!!

Στην 22μελή αποστολή μετείχαν οι: Φούρτουλα, Φεστέρης, Σκούνας, Γούναρης, Μίχης, Ιωσηφίδης, Πέλλιος, Φουντουκίδης, Καπουσούζης, Βούλγαρης, Αποστολίδης, Σαράφης, Αναστασιάδης, Δαμανάκης, Μαλαξιανάκης, Κωστίκος, Γκουερίνο, Κερμανίδης, Μποδιτσόπουλος, Ορφανός, Παναγιωτίδης, Ρούσος. 

Συνοδοί ήταν οι Βεζυρτζής - Ζελομοσίδης, προπονητής ο Καλογιάννης , ο μασέρ Αγριογιάννης και ο φροντιστής Αλεκοζίδης. Με βάση το πρόγραμμα, ο ΠΑΟΚ θα παρέμενε για μια βδομάδα στο Λάστρομ της Βρέμης και για δύο εβδομάδες στο Μαλεντς. Ο Παθιακάκης με τον Παμπούκη, ταξίδεψαν για Γερμανία την επόμενη μέρα.

Η μεταγραφική ενίσχυση του ΠΑΟΚ, άρεσε στον κόσμο και ο κεντρικός σύνδεσμος Φίλων ΠΑΟΚ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία έδινε συγχαρητήρια στη διοίκηση για τις μεταγραφικές κινήσεις της, ευχαρίστησε τα σωματεία που βοήθησαν τον ΠΑΟΚ δίνοντας τους νεομετεγγραφέντες παίκτες, ενώ υποσχέθηκε συμπαράσταση στα γήπεδα!

Διαβάστε ακόμη...