Η προετοιμασία το καλοκαίρι του 1980...

Όπως είχαμε γράψει χτες, ο ΠΑΟΚ το καλοκαίρι του 1980, με τον Γκιούλα Λόραντ στο τιμόνι του, βρέθηκε στην Πορταριά του Πηλίου για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του.
Η προετοιμασία το καλοκαίρι του 1980...

Ο τεχνικός του Δικεφάλου, έριξε το βάρος στη φυσική κατάσταση προπονώντας τους παίκτες του με εντατικό και εξαντλητικό ρυθμό. Το πρωί με τη δροσιά γυμναζόταν με δρόμους αντοχής και ασκήσεις σουηδικής γυμναστικής, ενώ το απόγευμα έρχονταν σε επαφή με μπάλα στο γήπεδο της Ν. Ιωνίας.

Πρόβλημα για την ομάδα ήταν ο τραυματισμός του Κωστίκου που είχε υποστεί θλάση στην ωμοπλάτη. Ο νεοαποκτηθείς Στάθης Τριανταφυλλίδης βρισκόταν με τριήμερη άδεια στην Πορταριά και τις επόμενες μέρες θα έπαιρνε μετάθεση σε μονάδα της Θεσσαλονίκης...

Ο ΠΑΟΚ θα παρέμενε στην Πορταριά μέχρι τις 4 ή 5 Αυγούστου και στο διάστημα αυτό θα έδινε τρία φιλικά με ομάδες της περιοχής υπέρ της ενίσχυσης των σεισμοπαθών του Νομού Μαγνησίας.

Όλα τα μέλη της αποστολής του Δικεφάλου ήταν απόλυτα ευχαριστημένα από τις συνθήκες παραμονής και προετοιμασίας τους στην Πορταριά, αισιοδοξούσαν μάλιστα πως ο ΠΑΟΚ θα είναι το πρώτο φαβορί για τον τίτλο.

Σαν σήμερα 22/7/1980 έγινε γνωστό το πρόγραμμα των φιλικών της ομάδας για τον Αύγουστο...

26/7 με Τρίκαλα εκτός (νίκη με 2-1, 19' Κούδας, 85' Γκουερίνο)

6/8 με τον Πιερικό (τελικά δεν έγινε)

10/8 με Λάρισα εκτός (ήττα με 2-1, 86' Σαράφης με πέναλτι)

17/8 με αρη στο Καυτανζόγλειο (ήττα με 2-1, 41' Αναστασιάδης)

24/8 με γάβρο στο Καραϊσκάκη (ήττα με 2-1, 54' Κερμανίδης)

27/8 με αεκ στη Ν. Φιλαδέλφεια (0-0)

31/8 με Παναχαϊκή στην Πάτρα (ήττα με 3-1, 3' Κερμανίδης)

* Στην αρχική photo διακρίνονται παίκτες του ΠΑΟΚ (σε ένα διάλειμμα της προετοιμασίας) να ξεκουράζονται στην είσοδο του ξενοδοχείου στο οποίο είχε καταλύσει η αποστολή. 

 

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...