'Οταν ... διδάσκεις ήθος!

Σκηνές απείρου κάλλους  που προάγουν το "ευ αγωνίζεσθαι" όπως τον αντιλαμβάνονται δεκαετίες τώρα οι παράγοντες των ομάδων του ΠΟΚ διαδραματίστηκαν χθες στα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ!
Λεωνίδας
'Οταν ... διδάσκεις ήθος!

Στο ημίχρονο της αναμέτρησης του ΠΑΟΚ απέναντι στην αεχ, ένα πρώτο ημίχρονο που επιεικέστατα το σκορ θα έπρεπε να είναι στα επίπεδα του 0-3 με τους χαρταθλητές να φαντάζουν, (εξαιτίας του ολοκληρωτικού ποδοσφαίρου που απέδωσε ο ΠΑΟΚ στο χορτάρι) σαν ερασιτεχνική ομάδα, οι ιθύνοντες της αεχ, μη μπορώντας να χωνέψουν την καταφανή αγωνιστική κατωτερότητα τους έναντι του ΠΑΟΚ, επιδόθηκαν στο "πλησίασμα" του ρέφερι του ματς και των συνεργατών του.

Έπαιξαν το χαρτί του επηρεασμού, πλησιάζοντας πολύ κοντά στα αποδυτήρια του γηπέδου τον Ελβετό διαιτητή Κλόσνερ, και χωρίς ίχνος ντροπής έλεγαν «δώσε μας κανένα φάουλ. Τα δίνεις όλα στον ΠΑΟΚ», όπως γράφτηκε στο Φύλλο Αγώνα και έγινε γνωστό σήμερα. 

Μαθημένοι μια ζωή σε τέτοιες τακτικές και μην έχοντας την παλικαριά να παραδεχτούν την σαφή ανωτερότητα του αντιπάλου, έριξαν την ευθύνη της ανυπαρξίας τους στον ρέφερι του ματς.

Η αστυνομία για μια ακόμη φορά έκανε τα στραβά μάτια σε αυτό το αίσχος που λάβαινε χώρα μπροστά στα μάτια τους και δεν εμπόδισαν  ως όφειλαν την είσοδο των προαναφερομένων στα αποδυτήρια κάτι που απαγορεύεται ρητά από τον ΚΑΠ.

"Απαγορεύεται η είσοδος στο χώρο αποδυτηρίων διαιτητών οποιουδήποτε αξιωματούχου και ποδοσφαιριστή, οποιουδήποτε μέλους της διοίκησης των ομάδων, κάθε άλλου προσώπου ή εξωποδοσφαιρικού παράγοντα όπως και η είσοδος του παρατηρητή της ΔΕΑΒ και κάθε άλλου μη εντεταλμένου από τις ποδοσφαιρικές αρχές με ειδικά καθήκοντα προσώπου. Σε περίπτωση παράβασης, επιβάλλεται, αναλόγως του παραβάτη, αγωνιστικός αποκλεισμός από μία (1) έως έξι (6) αγωνιστικές ημέρες, απαγόρευση εισόδου στο γήπεδο από έναν (1) έως δώδεκα (12) μήνες και χρηματική ποινή από 10.000,00 έως 50.000,00 Ευρώ, αν δεν προβλέπονται βαρύτερες ποινές στους άλλους Κανονισμούς της ΕΠΟ"

Αρθρο 12 παραγραφος 5.

Μένει φυσικά να φανεί αν η αθλητική δικαιοσύνη σταθεί στο ύψος της και τιμωρήσει παραδειγματικά τους υπευθύνους αυτών των εκτρόπων.

Όσο φυσικά για το γεγονός πως Η ΠΑΕ αεκ 2014 δεν έχει δώσει στη δημοσιότητα το υλικό που καταγράφηκε από τις κάμερες ασφάλεια του γηπέδου, η εξήγηση είναι κάτι παραπάνω από εύλογη... 

Διαβάστε ακόμη...