Εμείς θα το γυρίσουμε!

Μια πολύ δύσκολη ευρωπαϊκή βραδιά ήταν η χθεσινή για την ομάδα μας. Ο ΠΑΟΚ έχει βρεθεί με την πλάτη στον τοίχο αλλά τίποτα δεν έχει τελειώσει!
Sourmenetes
Εμείς θα το γυρίσουμε!

Ο ΠΑΟΚ βρέθηκε σε μια κάκιστη αγωνιστική βραδιά στο χθεσινό παιχνίδι και βρίσκεται σε δύσκολη θέση ενόψει της ρεβάνς της Πέμπτης. Όλα πήγανε χθες στραβά καθώς το να δέχεσαι γκολ στα 45 δευτερόλεπτα, να εμφανίζεσαι με πολλά κενά, να μην σκοράρεις στις καλές σου ευκαιρίες και να έχεις μια εικόνα άναρχης ομάδας, διαμόρφωσε το τελικό 2-0 το οποίο οφείλουμε να ανατρέψουμε στον επαναληπτικό.

Το να κλαίμε πάνω από το χυμένο γάλα και να λέμε το τι δεν πήγε σωστά και που δυσκολευόμαστε είναι μια ανάγνωση που οφείλουν να την κάνουν οι υπεύθυνοι και να βγάλουν άμεσα και σωστά συμπεράσματα. Το να βγαίνει μια υστερική κατάσταση όμως και ένας συνεχής αφορισμός για ρόστερ, προπονητή, τεχνικό διευθυντή και δεν ξέρω γω ποιον άλλον το θεωρώ εκτός πραγματικότητας και εκτός κουλτούρας του ΠΑΟΚ.

Σαφώς και η κριτική πρέπει να γίνει, σαφώς και είναι δεδομένη η γκρίνια αλλά μιλάμε για το πρώτο ματς της χρονιάς με πολλά πράγματα να έχουν στραβώσει πριν και κατά την διάρκεια του αγώνα. Αυτό δε δικαιολογεί σε καμία περίπτωση τη χθεσινή εμφάνιση και ήττα βέβαια. Ότι έγινε χθες δεν αλλάζει και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει η ψυχολογία να επηρεασθεί καθώς η ομάδα θέλει αυτοπεποίθηση προκειμένου να κάνει το σωστό, το αυτονόητο. Την πρόκριση!

Ο λόγος που με ωθεί να γράψω το κείμενο είναι μια συνεχής κατσουφιασμένη, μίζερη αντίδραση που βλέπω από μεγάλη μερίδα του κόσμου, η οποία κάθεται με τα χέρια σταυρωμένα και περιμένει να αποκλειστεί ο ΠΑΟΚ, χωρίς να έχει καμία διάθεση να παλέψει. Και δυστυχώς δεν είναι η πρώτη φορά που εντοπίζω, με στεναχώρια μου αυτές τις αντιδράσεις. Ίδιες καταστάσεις άκουγα και πριν τα ματς με Μίντιλαντ, στον επαναληπτικό με Γάνδη, στον περσινό τελικό με το γάβρο και σε άλλα ματς.

Αυτό δεν είναι ΠΑΟΚ και ο Λαός οφείλει πρώτος να αποδείξει το αντίθετο! Δεν ονειροβατούμε, είδαμε τις αδυναμίες μας αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι έτσι τα πράγματα! Η αντικειμενικότητα που τρέχουν να εμφανίσουν κάποιοι τους φτάνει στα όρια του γραφικού, ξεχνώντας πως ο ΠΑΟΚ έκανε ότι έκανε και μεγαλούργησε λόγω ότι πάντα ήταν ο ρομαντικός, ο εγωιστής με μόνιμο συμπαραστάτη και βοηθό το Λαό του, ο οποίος σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να πάψει να έχει αυτά τα χαρακτηριστικά.

Θα πρέπει να παλέψουμε μέχρι τέλους και εμείς θα πρέπει να δώσουμε την ώθηση σε ομάδα και προπονητή! Το εγχείρημα ήταν δύσκολο και στην πρώτη στραβή πρέπει εμείς να δώσουμε τη δύναμη που μας έλειψε χθες. Δε θα παίξουμε μπάλα, αλλά ομάδα και κόσμος πρέπει να γίνουμε ένα για να φτάσουμε στην πρόκριση! Μιζέρια και λιγοψυχία δε χωράει σε αυτές τις καταστάσεις. Μαύρο ή άσπρο είναι τα πράγματα και δεν υπάρχει γκρίζα ζώνη!

Μπαίνουμε σαν μια δύναμη για να δώσουμε τον αγώνα μας! Αυτό είναι ο ΠΑΟΚ , αυτό αντιπροσωπεύει! Και είμαι σίγουρος πως μπορούμε! Μπορούμε γιατί σίγουρα δεν ξεχάσαμε την μπάλα, γιατί σίγουρα έχουμε ποιότητα που χθες δε βγάλαμε στο γήπεδο, γιατί θα το πιστέψει ο καθένας είτε παίκτης είτε οπαδός όταν θα μπει στην Τούμπα!

Εκεί θα βάλουμε τα δικά μας όρια! Εκεί θα θέσουμε εμείς τους όρους μας και οφείλουμε να δείξουμε για το τι είμαστε ικανοί! Όσοι θέλουν να μιζεριάσουν ας μείνουν καρφωμένοι στα ερτζιανά της πόλης, έχει πολλούς «καλοπροαίρετους» που τους περιμένουν σαν πελατάκια να τους κάνουν υποδείξεις. Δε θα κάνω μάθημα σε κανέναν για το τι θα κάνει και το τι θα επιλέξει, αλλά δε νοείται οπαδός του ΠΑΟΚ όταν πάει στο γήπεδο να μην πιστεύει στην ανατροπή και στην ομάδα του. Έχουμε πετύχει πολλά περισσότερα και με πολύ πιο δύσκολους αντιπάλους.

Εμείς είμαστε έτοιμοι! Δε θα φανούμε ποτέ λιγόψυχοι!

Εμείς θα το γυρίσουμε!

ΠΑΜΕ ΠΑΟΚΑΡΑ!

Διαβάστε ακόμη...